17.5.13

Surrur

Heippa tyypit! Mulla on nyt päällä semmonen vaihe, että tietokoneen avaaminenkin ahdistaa. Mut en ole teitä unohtanut, täällä mää oon, vähän low vaan. En tiiä, välillä sosiaalinen media ei nappaa sitten yhtään. Ja kun avaa toisten blogeja auki, niin tulee totaalisen luuseri olo. Mut hei, kyl tää tästä!

Kesä on täällä ja se on ihanaa. Tänäänkin 40 astetta auringossa, voi herranjestas. Ollaan istuttu paljon pihalla ja nautittu.

Huomenna ois luvassa kirppis kirvatsin lokkilavan tuntumassa, tulkaapa ihmeessä moikkaamaan ja ostamaan meikän kamat pois! Mut ja Essin löytää hapuilemalla "Essin ja Enyan kirppis-kylttiä" :-D Myyntiin menossa tietty vaatteita, parit popot (mm. maastokuvioiset converset), keltainen Kånkenreppu, koruja ynnä muuta. Mä niin toivon, että huomenna ei sataisi!


Tilasin noi kengät Fashion Unionilta ja mä niiiin suosittelen tota saittia! Suht nopee toimitus ja halvat hinnat, popotkin maksoi vaan euroissa kakskymppiä.


Otin tuon lävistyksen pari päivää sitten :> Mulla on aika korkea kipukynnys, joten ei toi(kaan) mua erityisemmin sattunut. 


Öääähg, mun tukka on tällä hetkellä ihan kaamee. Ollaan laitettu tähän yks värinpoisto ja luultavasti ens viikolla prokkis jatkuu. Ei se brune oikeen oo mun juttu, ja blondi tukka on helpoiten muunneltavissa esim. hattarasävyillä.
Kun mä luen tekstejä siitä, miten monien blogien taso on laskenut ja se buumi ikäänkuin laantunut, tulee semmonen fiilis että se en ole muuten minä. Ei tässä oo kyse mistään semmosesta, tää on mulle blogin suhteen nyt vaan semmosta aikaa, että tuijotan tekstiruutua kynsiä purren, en tiedä mitä hittoa oikeen postaisin ja deletoin kaiken aikaansaamani.
Täytyy lopettaa ressaaminen ja tehä tätä juttuu just niinku ite haluu. Bloginhan tekee mielenkiintoiseksi just se, että siinä on sen pitäjän oma tatsi ja siks tauko blogien lukemisessa ei pakosti oo huono juttu. Vaan pitäis mietiskellä sitä omaa ja kelata, millaisena haluaa sitä pitää. :-)

Kiitos teille, jotka on täällä hiljaisuudesta huolimatta pysynyt ja isosti tervetuloa uusille lukijoille Mulla on paljon annettavaa, mutta tällä hetkellä mulla on nyt vaan tämmönen meininki.  Tosin nyt tuli heti parempi fiilis kun sai tehtyä tän postauksen, jee. Ihanaa viikonloppua kaikille!!

10 comments:

  1. tosiaa mieluummin lukee sellasia mitä huomaa et ite bloggaajaa huvittaa tehä eikä vaan pakosta kirjottele, ja sun kuvat on aina vaan upeita että todella jaksaa katella :D

    ReplyDelete
  2. .....ja ei ois pitäny mennä selailee nettikauppaa, tuol on vaik mitä siistii hyväl hinnal!!! onneks en oo suomes nii en viitti tilailla, huh :D

    ReplyDelete
  3. huhhuh pystyn niin samaistumaan suhun, koska täysin noilla samoilla fiiliksillä mennään täälläki päässä. tietokone ahdistaa, ja kun sen avaa ei saa mitään aikaiseks, muiden blogeista tulee jonkin sortin alemmuuskompleksi ja oma blogi vaan kummittelee mielessä... mut sit pitää vaan muistaa just toi et tekee niinku ite haluu. koska eiks muuten jutult katoo pointti?! :--)
    ja hei, kiitos SULLE. oot huippu.

    ReplyDelete
  4. Ihana tunnelma näissä kuvissa!
    Ja oot niin kaunis :)!

    ReplyDelete
  5. en kestä jos tossa vikassa kivassa roikkuva värinaru systeemi on sun kameran hihna <3_<3 sun blogi on mahtava!!!

    ReplyDelete
  6. Voiku tuli hyvä mieli :> Ootte ihanii...

    Q - Jep, en mä halua tulla jauhaa tänne väkisin mitäänsanomatonta paskaa. :'-D Kiitos <3

    Stina - Nonniin. Harmi, että sullakin on tommonen fiilis. Mut pitää vaan uskoa itseensä, omiin kykyihinsä eikä hukkua mihinkään alennuuskompleksikuoppaan. Kaikki me ollaan jossain hyviä <:

    Vauu kiitos ihana <3 Iih

    Fanni - Voiku kiva kuulla :--)!! Kiitos.

    Sanni - Onhan se ;--) Mahtavaa, kiitos.

    ReplyDelete
  7. Mun mielestä se tumma tukka oli hemmetin upee.Sopi tosi hyvin!!!

    ReplyDelete
  8. Ellu - Niii, mä tykkään vaaleesta kuontalosta enemmän :-)

    ReplyDelete
  9. tää sun blogi on aivan upea !! siis totaalinen wau.

    ReplyDelete
  10. senja,
    hups ää oon totaalisesti unohtanut vastata. kiitos kovasti senja<3

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8