19.5.13

HIPKHUULVOL2

Eilinen kirppistely meni hienosti! Porukkaa oli luultua vähemmän, mut ei se mittään - voittoa tuli silti about kuutisenkymppiä.  Heti ekaks meni keltanen Kånken ja kyl sitä tavaraa ostettiin tiuhaan tahtiin. Vähän harmittaa, kun myin sen Kånkenin ehkä liian halvalla, mut eipä sille enää mitään voi :-D Enivei, oli tosi huippua, vaikka onnistuinkin taas polttamaan itteni.


Kirppistelyn jälkeen mentiin Essin kans kauppaan ja siitä sitten kotio. Essi teki safkaa ja sitte tulikin kaverit ja hengailtiin pihalla.

Sit me vähän innostuttiin...


:-D Oli hubaa, niinkuin näkyy!

4 comments:

 1. Sano että näitä kirjuri kirppiksiä on vielä lisää kesällä? Harmittaa kun ei ite päässyt sinne.

  ReplyDelete
 2. Mua niin harmittaa, tulin kirjuriin liian myöhään kun en muistanut miten myöhään tapahtuma oli.. Olisin varta vasten tullu tsekkaa sun pöytäs annin, mutta minkäs myöhästymiselle voi :( hö!

  ReplyDelete
 3. Ei hitto ku en ollu paikalla, olisin ostanu nuo kengät! On jo ne "kesämalliset" ja harmitti ku kaikki ton malliset oli liikkeestä loppu :(

  ReplyDelete
 4. Anonyymi - Toivottavasti!! Tori olis ihan loistava paikka tällaiselle, en tajua miksei sitä käytetä hyödyksi.

  Kaisla - Voi pee! Tapahtuma oli tosiaa yhdestätoista kolmeen.

  evelyn - Harmi :( Myin noi kengät kympillä, vaikka teki mieli pyytää ainakin kakskymppiä. Maksoin niistä kumminkin 50e ja oli ollu kerran ihmisten ilmoilla jalassa. Mut tommosilla ulkoilmakirppareilla ihmisillä on kumminkin rajatusti käteistä mukana, niin en kehdannut pyytää niin paljoa.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8