28.4.13

- - - - ImamessMulla on näinä päivinä ollut aikas ailahtelevia mielentiloja. Ekaks oon ihan normisti hyvällä tuulella, mut yhtäkkiä räjähtää ja vituttaa suunnattomasti, jos joku ees kattoo päin tai puhuu. Tosi outoa minulta. Töissäkin haluais vaan painua johonkin pimeimpään nurkkaan ihan itekseen.


Semmonen kuvapommi.

En mä tiä, kiinnostaisko teitä postaus mun syömisjutuista? Niinku mitä syön päivän aikana (ruokapäiväkirja, kirjottelen sitä välillä muutenkin niin miksei jakaa sitä mahdollisesti tännekin), ajatuksia minäkuvasta, liikkumisesta ja sensemmoisesta? Monta kertaa oon kelaillu, et siitä olis ihan kiva kirjoittaa. Iso osa kumminkin mun elämääni ja tätä meitsin pääkoppaa... Aina silti joku häiritsevä asia estää mua kirjoittamasta. Noo, kaikesta tosta vois skriivata ajatuksia enemmänkin - niitä riittää.

Enivei, lauantaina oli niinkin huikea tapahtuma, kuin Ässien torijuhla. Siellä oltiin sit n. 20 000 ihmisen seassa, Pori oli aivan piukassa porukkaa. Tästä klikkaamalla saa vähän osviittaa, mikä oli ihmismäärä :-D Huhhuh. Kyl toi voitto sai kaikki ihan onnesta sekaisin, ihmiset huutaa kaduilla ässävermeet niskassa, halailee tuntemattomia ja huutaa patasydäntä. :> Ihmisiä oli katoilla, ikkunoilla ja parvekkeilla, mut kyllä poliisit kiikutti jengiä katoilta pois :-D Höh, teki kyl kans mieli kiipeillä...


Huikeeta.

12 comments:

 1. Ihania kuvia! Mua ainakin kovin kaikki syömisjutut ja sen suuntaiset mietteet kiinnostaisivat kovin

  ReplyDelete
 2. Oli kyllä loistavat juhlat! Porissa on kyllä tällä hetkellä ihan mahtava tunnelma :)

  ReplyDelete
 3. Mitä virkaa noi pullot toimittaa, vai onks ne vaan koristeita? Ihanan näköset!

  http://nooughtfromis.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Iiro - Kiitoksia palijon!

  Veera - Kiitos!! Hieno homma.. :> Onhan se tosin vähän arveluttavaa avautua niin henkilökohtaisesta ja arasta aiheesta.

  Linnunrata - Niin on! Bussikuskeillakkin on patapaidat :3

  Viivi - :-D Ihan koristeita, mitäs muutakaan. Ne on ihan sikavanhoja, sain ne mummilta. Vois laittaa niihin jotkut söpöt kukat.

  ReplyDelete
 5. ihan pirun siistejä kuvia! käääk! huiii! viii! oot niin cool

  ReplyDelete
 6. Oikeeeesti! kuolen, oot nii taitava! <3

  ReplyDelete
 7. Hienoja kuvia taas! ja ruokajutut yms syömiset kiinnostaa aina :-)

  ReplyDelete
 8. Kiinnostaa noi syömisjutut! Mutta kirjota sitte niistä vaan sen verran ku susta tuntuu hyvältä ja mitä niistä haluat meille jakaa:-) koska ymmärrän että toi on arka aihe ja muista ettei kukaan pakota sua. voit jos haluat, mutta kiinnostusta riittää:-)

  ReplyDelete
 9. Anonyymi - Kiitos kommentista :-) Hienoo.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8