13.3.11

kesson daslef


aphex twin/kesson daslef

 enya/lothorien

river flows in you

beethoven/moonlight sonata

heipsis!

pianomusiikkia luukuttaessani tässä totean, että voi hemmetti, yrit täs ny kirjottaa ku kissa makaa puoliks oikean käden päällä :-D mokomaki! merri on kovin sylikissa, joka on tietty ihana asia. voi pientä.
mun viikonloppu meni tositosi rennoissa oloissa, ei siis mitään juhlimismeininkejä ollut. olin murun luona koko vklopun, mut tänää sitte kotiuduin tänne kissojen luo :--) mulla ei oo ens viikolla mitään koulujuttuja, joten enköhän mä mee sinne muhimaan vähän lisää jossai vaiheessa! koulurääkki alkaa sitte tos ei ens vaan sitä seuraavana tiistaina. sori ku ei oo mittään asukuvantynkää, mut sanompaha suoraan, että oon hengaillu kolme päivää ihan näis mustavalkokuvioleggareissa ja poikaystävän (hianossa) t-paidassa, joka on mulla lainassa :-D otin printistä kuvan ja se on tuolla ylempänä. ettätotanoi. joo, jos pianomusiikkia rakastaa ni suosittelen kuuntelemaan ylläolevat! ite oon pianomusan uskollinen ystävä ja pianon soiton harrastaminen/soiton osaaminen ois.... mageeta. sen ku oppis ni voi jummi. mun synnyttyä jengi aatteli, et mustakin tulee pianisti (mun isä soittaa pianoa) koska sormeni ovat pitkät :-D mun tie vei kohti rytmiä ja rumpuja, mut onhan sekin jeess!
oon kelaillu kans, et vois pistää tähä pääkoppaan jotain väriä; jotain vaaleanruskeaa aika luonnollista raitahärdelliä oon aatellu. hopeashampootaki pitäis ostaa, ku nää latvat kellertää edelleen
aikamoinen tekstipläjäys :-D mä nautin lisää kahvia ja fiilistelen tätä kauneinta musaa päällä maan. kuitti, moi! =)

8 comments:

 1. tykkään hirmusesti näistä siun kuvistas aina! voe että ♥

  ReplyDelete
 2. ilonapa: voiettä ku ihana kuulla :-) kiitos ♥

  ReplyDelete
 3. nelli: mukava kuulla, kiitos :---)

  ReplyDelete
 4. vitsi oon muute huomannu että sussa on tosi monia asioita mitkä on samoja mullaki :D esim. rakastan kahvia♥ ja mäki haluaisin soittaa pianoa, tykkään kans pianomusiikista,harvemmin vaan kuuntelen sitä ja oon muutenki luopunut jo haaveestani et oppisin joskus pianonsoiton :--D

  ReplyDelete
 5. jonna: kahvi on jees :---) voih. mut jos sen taidon oikeesti itselleen haluaisi, ni kyl löytäis ajanrakoa siihen! ehkä vielä joskus :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8