13.3.11

stop being like shit

"ei liity mihinkään"-kollaasi. just love 'em! ♥
on se kyl kumma, miten bloggaajat joilla on tuhansia lukijoita, saavat ihan järjettömästi paskaa niskaansa. ja ihan ihmeasioista vielä! varsinkin jos blogin pitäjän luonne on jokseenkin aggressiivinen ja uskaltaa sanoa vastaan, sitä paskakritiikkiä tulee entistäkin enemmän. luin tossa ajan kuluksi erään aika tunnetun bloggaajan q/a-postausta ja kyl ihmetyttää, et miten ihmeessä hän jaksaa tommosta touhua :-D joillakin lukijoilla on palava halu tietää paljon yksityisistä asioista ja sit ei ymmärrä millää jos tää bloggaaja vetää sen rajan johonki kohtaan.
tosiaan, miks bloggaajan kuuluis olla ku mikäki ystävällisyyden esikuva jos lukijakaan ei sitä ole? kyl sitä fiksuutta ja asiallisuutta vaaditaan ihan jokaiselta osapuolelta mun mielestä. en tajua mikä palava halu joillakin inisijöillä on heittää ihan turhanpäiväistä sättimissheissea!
jos ei tykkää henkilökohtaisesti jostain hiton laukusta minkä bloggaaja on ostanut ni musta on ihan turha heittää sinne jotain "ihan v*tun ruma"-kommenttia :--D totuus on, et kaikkia ei voi miellyttää mut musta se on tosi lapsellista haukkua asioita joista toinen tykkää kauheesti. mieluummin pitää joskus ne ilkeät ajatukset itsellään eikä pahoita toisen mieltä turhaan! mä oon tätä mieltä. ite en ainakaan harrasta tommosta. siis, et on pakko avata se suu jos ei tykkää bloggaajan ostamasta takista tai sen reisistä. eri asia on sanoa esimerkiks "ei oo mun tyyliä mut sopii sulle tosi hyvin!".

tässä mun ilta-ajatuksia :----) mut hei, halipus ja sex and the cityy neloselta!

 ps. when Big colors, he rarely stays inside the lines

14 comments:

 1. niin totta! ja sekin vielä, että kyllähän ne tonne anonyymillä uskaltaa kirjottaa, muttei nimellään! puhumattakaan siitä, että eihän kukaan vastaantulija tuu sanoo sulle, että kannatpas harvinaisen rumaa laukkua..

  mutta mua kiinnostaa että minkä blogin g&a postausta luit?:)

  ReplyDelete
 2. sussa: jees!! mungoliven vai mikälie onkaan nykyään :-D

  ReplyDelete
 3. Aamen samaa mieltä lapsellisista Anonyymeistä!:o

  ReplyDelete
 4. mungolife ! ja hei, tääällä ollaan ihan samaa mieltä, ei kenenkään tarvi kestää sellasta paskaa mitä nyt esim anna on saanu lukijoiltaan vastaan. siitä yhestä laukustaki nousi ihan järjetön haloo :-D mut toisaalta sitä postausta oli hauska lukee koska annan vastaukset laitto kyllä niille idiooteille jauhot suuhun :--D

  ReplyDelete
 5. emma: joo mäki oon viettäny noita juttuja lukiessa tänää yhtees varmaa 1,5 tuntia :-D kerrassaan hupaisaa ajanvietettä. voi annaraukkaa. mut ihailen sen vahvaa luonnetta ja kykyä sanoa kunnolla takas. ite olisin lyöny hanskat tiskiin jo aikoja sitten! kauheeta tekstiä siellä oli :--( sitä vielä, et musta ihmisellä on oikeus olla julkaisematta paskakommentteja. kukaan ei hyödy sellasista mitenkään ja tosiaan se paskakommentin jättäjä sais vaan sadistista mielihyvää siitä jos siihen vastaa. hoh hoh.

  ReplyDelete
 6. Fiksuja sanoja ja ajatuksia sinulta Enya! :) Noinhan se on, että pitäisi osata fiksuina kansalaisina ja vähänkään empatiakykyä omaavina ihmisinä käyttäytyä myös virtuaalimaailamssa. Olen itse sitä meiltä, että sekä positiivinen ja negatiivinen palaute voidaan verhoilla monin eri tavoin, myös sellaiseksi turhaksi ei järkeväksi shaisseksi. Esim. "Ihan kiva", "Oi kun ihana" yms kommentit on totta kai kehuja, mutta toki positiivisetkin asiat voisi joskus yrittää ilmaista hieman rakentavammin, vaikka "Tuo on hieno siksi että.." tai "kiitos kun kerroit tuon, en olisi itse osannut muuten ajatella/hankkia tuollaista..." jne jne. Mutta myös negatiivisuus ja kritiikki on turhaa jos se on juuri tuota vi*tuiluosastoa. Kritiikin voi rakentaa myös esim. näin "Mitä meiltä olisit, jos kokeiliti tuon laukun kanssa vaikka punaista paitaa tai erilaisia kenkiä, voisi olla metka yhdistelmä?" tai "Itse en uskaltaisi olla noin rohkea ja pukeutua tuollaisella printillä varusteltuun mekkoon. Oletpas rohkea!" =D Tulipas pitkä kommentti...oli vain mielenkiintoinen ja ajat8uksia herättävä aihe! <3

  ReplyDelete
 7. kiitos niina!! ♥ kuten myös kiitos sanoistasi, ihan oikeassa olet.

  tosta "kritiikistä" vielä. tosiaan ku se on harvoin rakentavaa, vaan se on just semmosta turhanpäivästä mielen pahottamista. hihi tääkin aihe on joo semmonen mistä vois heittää vaikka kuinka pitkiä kommentteja! :--)

  ReplyDelete
 8. on nii samaa mielt kanssas! :-D en ymmärrä mitää paskakommenttii mihinkää blogiin, on se kumma ku aina keksitää jostai jotai negatiivistä. must on ainaki kiva piristää toisia bloggaajilla kivoilla kommenteilla mielummi!

  ReplyDelete
 9. Itse harkitsi kanssa samantyylistä postausta luettuani ton mungolifen q/a-postauksen.. :D en ymmärrä ihmisiä!

  ReplyDelete
 10. juu en kans!! haha, bloggaamisella on riskinsä :-D

  ReplyDelete
 11. Tuskin siihen blogiin tulis yhtään niin paljon negatiivista kommentointia, jos Anna ei itse osais vastata samalla tavalla takaisin. Mun mielestä on kuitenki tosi hyvä juttu, että Anna antaa samalla mitalla takaisin. Itsekin just luin samaa postausta tuossa yks päivä ja verenpaine nous melkosta vauhtia niille tyhmille ihmisille. :D

  ReplyDelete
 12. nanne: haha joo kyl täälläki verenpaine kivasti nousi :-D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8