30.6.15

Kasumi

Saanen esitellä uusimman perheenjäsenemme.

Kasumi tarkoittaa sumua japaniksi ja nimettiinkin jätkä isänsä mukaan. Sumu on rodultaan Maine Coon ja Usva (emo) maatiainen ripauksella Manxia. Tää kaksikko on siis poikaystävän porukoiden eli saatiin pentu läheltä. Hän on nyt melkein viisikuukautinen.

Rauha, Kasumi & Merri

Pikkusiskokin otti pennun samasta pentueesta. He kaks olivat ainoat harmaat, mut kumminkin aika erinäköisiä - Rauha muistuttaa kasvonpiirteiltään enemmän emoaan, mutta turkki on vähän pidempi kuin Kasumilla. Kasumi on luonnollisesti myös vähän isompi. Noi osaa kyl olla niin rasittava parivaljakko, jatkuvaa painimista ja rallaamista. :D Me pyritään siihen, että ne kaks näkisivät toisiaan usein.

Toinen uroskissa oli ollut ajatuksissa jo vuosia ja iso syy siihen oli Merri. Hän on kumminkin itsekin nuori jäbä vielä ja tarttee leikkikaveria, koska Kylli ei oikeen leikkimisestä välitä eikä painikamu ihmismuodossa nyt oo kumminkaan ihan sama asia.
Merri hyväksyi Kasun perheeseen heti, ovat kuin veljeksiä. Hän nyt on aina ollut tosi kiltti. Kyllikin on jo sentään tottunut, vaikka onkin sellainen itsenäinen mammeli jonka kuplan voi puhkasta vaan ihmiset ja koirat.


Sumu&Usva

Kasumi tulee joka aamu herättämään kehruupussailulla. Jätkä on myös kova kiipeilemään ja edelleen pomppii olkapäille chillailemaan. Hän on siis tosi ihmisläheinen, rakastaa huomiota ja olla sylissä. 


Maine Coonit on todella luottavaisia ja sopeutuvaisia, he eivät siis turhia arkaile. Sumu on ollut meillä pari kertaa hoidossa ja on aina kuin kotonaan. :) Jännää nähdä, seuraako Kasumi isinsä jalanjälkiä kasvamalla yhtä jättimäiseksi. Jää nähtäväksi. :>

No comments:

Post a Comment

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8