23.6.15

Paluu blogitauolta!Weeell hello there! Oon miettiny blogia tosi paljon ja sitä, miten paljon oikeesti kaipaankaan tätä.. Itsensä ilmaisua, bloggaamisen tuomaa vuorovaikutusta, kirjoittamista ja sitä aikaa kun tämä oli aktiivinen osa elämää. Ei se kuvien läiskiminen faceen tai instaan todellakaan tuo samalaista iloa. 

Tiiän, että tää tauko on voinut olla aktiivisimmille lukijoille iso pettymys, ja se, etten mä ilmottanut siitä etukäteen. Se on joo tosi väärin. Oon pysytellyt hiljaa, koska ei oo mun mielestä ollu yksinkertasesti mitään tarjottavaa. Mulla on ollut henkisesti toissakeväästä asti varmaan elämäni vaikein kausi joten ei ole ollut motivaatiota, voimia taikka inspiraatiota tarpeeksi. Siinä syy.

Elämässä ei oo tapahtunut kauheen "isoja käännekohtia" - en oo esimerkiks muuttunut gootiksi, saanut vauvaa (ainakaan ihmismuodossa), hurahtanut dokaamaan,  muuttanut pääkaupunkiseudulle, liittynyt lahkoon tai alkanut tykkäämään perunamuusista. Iso käännekohta on tietysti rakastuminen vuosi taaksepäin. 

Mut paljon on tapahtunut vuoden aikana, tosi paljon. Oon kasvanut henkisesti aikalailla enkä koe olevani sama ihminen kuin vuosi sitten, oon myös itsevarmempi. Tietyt asiat on alkanut kiinnostamaan paljon enemmän ja kaipa sitä on jotenkin vähän viisastunutkin. Tyylikin on kehittynyt ja tykkään vähän erilaisemmistakin jutuista kuin ennen. Kaipa ne on sit jotain käännekohtia kumminkin. :) On tää palaaminen ehkä vähän pelottavaakin, ei koskaan tiedä onko kellään enää kiinnostusta ja niin edespäin. 

Blogin meininki tulee tietysti vähän muuttumaan, ulkoasuun esimerkiks tulee ehdottomasti jotain siivoomista ja jotkut vanhat postaukset saa kyytiä. En myöskään aio enää vaatia iteltäni liikaa enkä ottaa paineita tästä. Oon aika sekasin tän ulkoasun kanssa - en halua alottaa puhtaalta pöydältäkään, mut en osaa kunnolla fiksata tätä nykyistä. Osoite tarttis saada kans vaihdettua, onethingtobehappyabout on jo aika vanha juttu. :D 

Mut joo, tarkotus ei ollu heittää tähän mitään elämänstooria eikä kirjottaa kaikkea kertarysäyksellä. Ai hitsi kun on jännittävää. Tietteks, oon aika innoissani! 

ツ Enya

    

18 comments:

 1. <3 <3 kiva ku oot taas *huudeilla*

  ReplyDelete
 2. Eikä, mä just pari päivää sitten mietin et mitä sulle mahtaa nykyään kuulua!!!! Jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, nonniin! Täällä ollaan 8)

   Delete
 3. jihuuu! (--: olenkin jo odotellut että palailisitko tänne vielä!

  ReplyDelete
 4. Jee tervetuloa takaisin! ^_^

  ReplyDelete
 5. Jeee oot back! <3 Oli ikävä sun blogia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla että oot kaipaillut :> Täälä ollaa!

   Delete
 6. Replies
  1. Ooi säki oot vielä remmissä! Jeejee :--)

   Delete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8