25.3.13

Denimintuhoajaiset

Vihdoinki handlaan tän homman! Tää on tosi kivaa ajanvietettä, muutama kuppi kahvia kaveriks ja menoks. Tässäkin tekotapoja on varmasti monia, mut näin minä teen. Ohjeet saattaa olla aika kahjot, koska joitakin vaiheita on niin vaikea pistää sanoiks... :-D

Tähän tähdätään siis:

Kuva muuten vaan noista kuviollisista yksityiskohdista:

1. Aletaampa siis tekemään uusia shortseja kevääksi, heps! Näitä tarvitset toteuttaaksesi pökät, joilla varmasti saat vihaisia katseita senioreilta:
(Joku piikikäs/terävä asia = vaikka ratkoja, itellä ei sitä ole joten totesin kissojen piikkiharjan oleva potentiaalinen väline tähän tehtävään!)

2. Teen about sentin paksuiset vaakasuorat viillot. Ei se oo niin justiinsa.

3. Hankkiudun noista yksittäisistä langoista eroon vetelemällä niitä siihen suuntaan, mihin "lanka lähtee matkaamaan".

4. Sitten mä alan nyppiä sillä terävällä esineellä (tässä tapauksessa toi piikkiharja) noita pitkiä lankoja tuolta esiin. Tää on aika pikkutarkkaa, sillä vedän ne tuolta yksitellen.

5. Puolessa välissä kaistaletta homma näyttää tältä. Eli noi pitkät on vedetty tuolta esiin ja jäljelle jää hapsuja jotka lopuks putoaakin sitten veks. Sitten vaan jatkan loppuun asti...

6.  ... ja done! Tältä se nyt sitten näyttää. Sitten vaan hoitelemaan loputkin kaistaleet niin homma on pihvi.

:-) Esimerkkishortseja ei oo tässä vaihees vielä isketty pesukoneeseen ja se pesuhan ikäänkuin viimeistelee koko homman. Kivalta näyttää kyllä jo tässä vaiheessa!

Hmm, jos sitten istahtaisi mutustamaan kreikkalaista jugua myslin sekä uusimman Costumen kera. Moikkatimoi!

5 comments:

 1. Ooh kiitos vinkistä! Oot ihana <:

  Monet vissiin jättää kans koko repimishomman pesukoneelle ja leikkaa vaan pienet siivut ite. Mutta ei se kuitenkaan revi niitä niin paljoa kuulema.

  ReplyDelete
 2. Anonyymi - Oooi, voi kiitos : ) Ole hyvä! Joo toiset tekee reikiä ja iskee pesukoneeseen, mut on jälki parempaa kun näkee itse vähän vaivaa :>

  ReplyDelete
 3. Mä oon tehny tota vanhalla kynsiviilalla! Toimii! Vielä parhaiten silleen et housut on päällä. :)

  ReplyDelete
 4. Jeejee! Mäkin kun viime kesänä aloin ehkä vähän turhankin agressiivisest raapimaan housujani nii sohasin suoraan varpaaseen ja sitte myöhemmi myös sormeen :D Ei menny iha putkeen se, mutta hienot shortsit sain ;)

  ReplyDelete
 5. Henna-Kaisa Kuusisto - Aijaa, okei! :-) Joo ja jotkut vetelee raastimella jajaja...

  Jasmin - Haha, nonniin :-D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8