24.3.13

Birdiebird + FB


Sariannalla on ihan mieletön profiili ja muutenkin koko likka on aikamoinen paketti.  Ei yhtään meikkiäkään naamassa eikä ton näkösen tytön tarviikkaan piiloutua minkään pakkelin alle. :-) Pärjäis mun mielestä mallimaailmassa loistavasti; hän ei ole liian mukavuudenhaluinen ja tekee työnsä hienosti, vaikka oliskin kylmä taikka paskaa satais taivaalta.


Kun on parin kaverin kans kuvaamassa samaa mallia ja kaikilla on ne kamerat, on vähän vaikea kommunikoida mallin kanssa henkilökohtaisesti ja saada se yhteys, sillä muille tulis varmasti semmonen "tuo omii"-fiilis. Siks mun mielestä onkin parasta kuvata kahdestaan (plus mahdolliset assarit messissä) mallin kanssa ja käyttää vapaasti omia ideoitaan loukkaamatta mahdollisesti toisia.

Oli hyvä säkä, sillä saatiin aurinkoa ja tuulta kuviin. :-)

Kaks vikaa toistona sorryyy, mut tykästyin niihin kovin!

Jee mulla on pari päivää vapaata. Ihanaa herätä kun aurinko paistaa sänkyyn, keittää rauhassa kahvia ja olla vaan. Mii laiki. Normiaamuina mulla on aina kauhea hoppu, koska oon aika hidas meikkaamaan ja torkutan lähes aina liian pitkälle.

Mulle tuli Ebaysta pikkunen, mutta ihana paketti jonka sisällön paljastan teille piakkoin! Mhii.

Ps. Osaako joku kertoa, miten jonkun facebookin sivun saa tohon sivupalkkiin (niinku esim täällä)? Joku yhteisöliitännäinen se on... Jos joku osais jelppiä! Tein blogille nimittäin facebooksivun, tykkäile tästä jos kinostaa! Päivittelen sinne tietysti linkkejä postauksista, kuulumisia sekä kaikenmoista randomsettiä mitä ei blogiin asti pakosti tulisi. :>

7 comments:

 1. Oiiii, kivoja kuvia, varsinkin eka *___*

  ReplyDelete
 2. Vau, todella upeita!

  http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 3. Nää on ihan mielettömiä kuvia!!

  ReplyDelete
 4. ♥ Kiitos ihanat!! Mäki oon tyytyväinen :--)

  ReplyDelete
 5. Tuolta pääset kattomaan niitä plugineja ja siellä Timin sivulla taitaa olla tämä versio. Sieltä pystyt sitte muokkaileen niitä miten tykkäilet ja lisätä sen koodin sitte vaikka tuohon sinun sivupalkkiin. :)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8