10.10.12

New in

Oioi, oon pitkään ihaillut tommosia korviksia ja tänään sain itelleni sit sellaset ja kaksin kappalein :-) Ne on vähän huonosti kuvissa mut mitäs piänistä. Ginassa oli toisiakin kivoja yksilöitä, mut muhun ei henkilökohtasesti kolahda mitkään ristijutut koruissa ja vaatteissa. Toi allaoleva on poikkeus, kun toi risti on tommonen.. no erilainen. Rippiristit ja tommoset on tietty eri asia.

Tänään on ollut tosi kiva päivä. Äitee tuli päivällä poikkeemaan ja - yllätys yllätys - hän rupes tiskaamaan ja laitto muutenkin vähän paikkoja kondikseen. Sitte ku oltiin valmiita, lähettiin yhtä matkaa keskustaan ja mä menin  pyörimään Marian kanssa kaupungille. Isokarhun kahvilassa istuskeltuamme tavattiin Veera, joka tuli haastattelemaan meitä laukkuasioihin liittyen. Mä tietysti heti täräytin, et "hei sä oot se bloggaaja!" :-D Maria pääs radioon, mut mä en, koska en millään saanut päähäni mikä on oudoin asia mitä mun laukusta on joskus löytynyt. :-D 
Bijou Brigitte on yhtä kuin kidutusta. Siel on ihan liikaa upeita koruja ja muhun kolahtaa niin lujaa kaikki isot, boheemit korut ja niitä siellä riittää.

Tykkään tästä tukasta ja uudesta huulipunasta niinku tosipaljon! Laitoin eilen illalla about puoleksi tunniksi sen sävyttävän tehohoidon ja pesun jälkeen iskin kuontaloon vielä hopeahoitosuihketta. Vähän yli-innokkaasti tosin, nyt on aika liilasävyinen pää. Pesus lähtee joten no worries, mut tykkään tästä näinkin!


Uus Costume, kanasalaatti, kynttilät, nektariinit... Mmm ♥ Kiva ilta tiedossa. Vähän meni plärinäks omakuvat tänään, mut se on elämää se. Täl on nälkä, poistun, moimoii!

8 comments:

 1. Aa, en kestä nuitten ysärikorvakorujen paluuta!

  ReplyDelete
 2. Hehei mä osti kans just tänää ton tyylise korvikse ! :)

  ReplyDelete
 3. seurusteletko vielä?

  ReplyDelete
 4. Tiia - Jihuu pienet sille!

  Milla - Nice :---)

  Anonyymi - Kylläkyllä, kuinka niin? :>

  ReplyDelete
 5. Nuo sun hiukset on aivan yli-ihanat!♥ minäki tahon.. :D

  ReplyDelete
 6. Annukka - Voi kiitos, minäkin tykkäilen :> Aloitappa blondausprokkis!

  ReplyDelete
 7. minkä merkkinen ja -sävyinen tuo huulipuna on?

  ReplyDelete
 8. Anonyymi - We Care Icon (Magnetic Lips), sävy tosiaan se burgundy. Sokokselta saa ainaki :> Jos oikein käsitin, niin tuo on niitten oma merkki.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8