9.10.12

Burgundy

Meikäläinen vaelsi tänään kaupungilla ja osti vähän uusia meikkejä sekä hiusjuttuja! Joudun muuten siirtämään Tamperereissua, koska isä on kuumeessa. Ihan mälsää.


- Hiussormus H&M:ltä.
- Oon ikuisuuden käyttänyt Rimmelin Silky Loose-irtopuuteria ja aattelin nyt kokeilla jotain muuta ja kiikutin ton kivipuuterin kassalle.
- Color Mask Silver sävyttävä tehohoito. Käytetään hoitoaineena, annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, mut eihän se pahaakaan tee jos sitä pitää päässä vaikka puol tuntia.
- Four Reasonsin Silver Mist-hoitosuihke ja hiuspuuteri.
- Huulipuna- ja kynä, sävy burgundy.
- BB Antishine, hiukan kivaa et tommosia on tullu valikoimiin!
- Häivytyssivellin.
- Extra Virgin oliiviöljyä! Tota laitetaan kuontaloon vaikka vartiksi ja sitten pestään hiukset. Pitäis kuulemma pehmentää hiuksia :> Aattelin iskeä sitä varsinkin latvoihin.

Voi ei mikä menetys, unohdin kuvata pinnit. :-D Heh jos saisin ne pidettyä tallessa vaik ees sen kuukauden... Ne on katoava luonnonvara, kuin myös ponnarit.

9 comments:

 1. Mihin ne ponnarit aina katoaakin? Oon miettiny että syököhän kissa niitä. Tai tippuuko ne tukasta kauppareissulla johonki kadulle. Tai pahempaa, vessanpönttöön :-o

  ReplyDelete
 2. mistä toi öljy? haluan kans!! :)

  ReplyDelete
 3. Tiia - Älä muuta sano!! Tarvis vaan opetella laittamaan ne aina samaan paikkaan :>

  Anonyymi - Oliiviöljyä saa kuule ihan peruskaupan hyllyltä :-)

  ReplyDelete
 4. varoitan, ellen oo jo myöhässä: kuten varmaan arvata saattaakin, oliiviöljy on ihan hellllvetin vaikia saaha pois tukasta. Ite koitin kerran ja vaikka laitoinki vain latvoihin, hiukset piti pesta shampoolla jotai viis kertaa ku aina kuivuttuaan ne näytti vaan rasvasilta ja tuntu öljysiltä. Ajattelin vaan ilmottaa että ei kande turhautua siellä suihkussa vaan pestä vaan uudelleen ja uudelleen, ettei tukan kuivuttua tarvi uuestaan suihkuhommiin lähtee. :D

  ReplyDelete
 5. Anonyymi - Read this before its too late!!!! Jees toi extra virgin tai kookosöljy lähtee kuulemma tukasta paremmin :---)

  ReplyDelete
 6. Mikä tuo BB antishine on? wuuu!

  ReplyDelete
 7. yep, iteki menin läträämää oikein kunnolla tota oliiviöljyä hiuksiin saunan ajaks nii seuraava päivä meni kyllä pipo päässä vaikka kuinka pesin :D nykyään laitan latvoihin sellain kevyesti kun hiukset on kuivat ja puhtaat :D ja siis oli ihan tota extra virginiä koska sitä löytyypi ruokakaapista..

  ReplyDelete
 8. Onnistuin lukemaan tuon "Tota laitetaan kuontaloon vaikka vartiksi ja sitten pestään hiukset." - kohdan, että "Tota laitetaan kainaloon vaikka vartiksi ja sitten pestään hiukset." Hetkellisesti piti pysähtyä, että miten oli :D Ja sitten luin ajatuksella uudelleen :)

  ReplyDelete
 9. Anonyymi - Garnierin BB-voide :-)

  Q - Aa alrighty :o Minäpä olen varovainen ton kanssa. Shampoollakin kuulemma on merkitystä, että millä peset siis lettis öljyilyn jälkeen. Tää mun tuttu käyttää ite Linna-shampoota :>

  Anni - :---D Nonni haha!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8