21.9.12

Ei muutaku että VAU

Pitkästä aikaa yhden kuvan postaus, ha! Tää lamppu on niin upee, et se ansaitsee ihan oman postauksen. Siis ihan törkeen hieno. Oon pitkään tietänyt kyseisen blogin olemassaolosta, mut nytten vasta aloin kunnolla selailemaan (ja poikaystävä karkas dokaamaan, joten mä tulin niille ja saan vallata sen ison näytön sekä nauttia nopeesta netistä..) ja oli kyl koukuttavaa selailtavaa. Kun kattelee noita kuvia, niin rupee oma olkkari tuntumaan jotenki tunkkaiselta.. :-D

Muttamutta, kuvaukset peruuntu toisen kerran koska malli on kuumeessa. Ketutti kyl snadisti, mut eiköhän hän mun linssin eteen pian pääse. Inspiskuume senkun kasvaa, tahtoo päästä toteuttamaan! Tänään kävi muuten hassu juttu. Olin ihan satavarma, että mun kamera on seonnut, koska se ei suostunut ottamaan millään kuvaa. Kunnes hiffasin, et se oli kaukolaukaisin-moodilla... Jessus ku tuli taas vähän tyhmä - mutta helpottunut - olo.

Eipä mulla nyt muuta, mää jatkan surffailua ja äsken tuli tieto poikaystävän pikkusiskolta, et tuolla ois jenkkipannareita. Kelpaa... Kivaisat viikonloput!

3 comments:

 1. toi lamppu ja toi sohva on täydellisiä.. hima on myös hyvä blogi, kannattaa tsekata!

  ReplyDelete
 2. mulla on suuri aavistus että sä pitäisit tästä blogista ; http://www.amerrymishapblog.com/
  Kauneimmillaan muistuttaa sun tumblria. Ja mulla on vieläkin pakko mielle sun tumblriin, joo.

  ReplyDelete
 3. tuuli - No on!! Kiitti vinkistä <:

  Piiu - Kiitos vinkistä siullekkin :---) Ooi, ihanaa ku tykkäilet.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8