22.9.12

BEFORE/AFTER

Tässä ois sitä luvattua b/a-postausta nyt sitten! Semmonen - mut snadisti työläämpi - juttu ois kans kiva tehä, missä toteuttais tämmösen postauksen, mutta lisäkikkana "this is how to do it". :-) Korvan taakse siis. Mulla on vähän juttuna se, että en tykkää paljastaa joitain muokkausjuttuja, koska sit teille ei mikään tulis yllätyksenä. Tietäisitte aina, miten mä mitäkin teen ja tylsäähän semmonen ois - on kiva jättää teille jotain ihmeteltävää.


Näitä käytän kuvankäsittelyssä eniten:


Elikkä tosta Solid Colorista; valkkaa sieltä haluamasi väri (esim. sininen) ja Blend Modeksi exclusion, difference tai subtract. Rohkeesti kikkailemalla ja läpinäkyvyyttä vaihtamalla löytää kyllä haluamansa meiningin kuvaan. :>

12 comments:

 1. en oo ikinä käyttäny tollast solid coloria, vois testaa :--D

  ReplyDelete
 2. mitä ohjelmaa sä käytät? :O

  ReplyDelete
 3. eipä juuri aiheeseen nyt liity, mutta joku kämppäpostauksen kaltanen ois hirmu kiva kun tuo siun kämppä niin ihanalta vaikuttaa!

  ReplyDelete
 4. paulette - Joujou!

  anna - Kuule photoshoppia!

  amanda - Pistetäämpä kuule korvan taa, mut kyl home-kategoriasta löytyy kämppäkuvia :-) Hmm, etkai sä nyt luule et edellisen postauksen kuva on mun kotoa? Ei ole siis vaan eräästä toisesta blogista... :-D

  ReplyDelete
 5. Oon kans samaa mieltä et ei kaikkee omasta muokkauksesta saa paljastaa ;) varsinki ku sulla on nii omaperänen ja tunnistettava tyyli muokkaa kuvii!

  Mua ärsyttää ku itel on vaa Elements josta puuttuu curvesit sun muut (tai sit en oo löytäny?) mut niit pystyy aika hyvi soveltaa muilla toiminnoil :) joo ja nää ennen jälkeen kuvat on aina nii kivoi ;)

  ReplyDelete
 6. mistä tuo solid color löytyy? tästä postauksesta ei kyllä hirveesti ollut nyt hyötyö kun et edes kerro mistä nämä löytyvät.

  ReplyDelete
 7. Jasmin - Hihi nii just :> Ai, outoo ettei löydy :o

  Anonyymi - ... Jos sulla ei näy layers-palkki oikealla ni klikkaa F7. Sit siellä oikealla on mustavalkoinen pallo, klikkaa sitä, sieltä löytyy ylhäältä

  ReplyDelete
 8. Iteki oon löytäny ton solid colorin puolisen vuot sitten mut ei niistä kokeiluista noin hienoo jälkeä tule. Onneks on vuosii aikaa harjotella :>

  Muthei, upeita kuvii taas kerran! :)

  ReplyDelete
 9. siis mistä ton Blend mode hommelin saa vaihettua? en ees nää sitä missään hmmm. ja en muuten itekään koskaan oo edes kai kokeillu tuota solid coloria vaihella, jotenkin toi ei edes muutu paljon yhtään :D ite vetelen yleensä lähinnä curvesia, color balancea ja levelssiä... oon laiska.

  ReplyDelete
 10. HEI!
  Men ole edes tajunnu enne tommosta solidia! <3

  ReplyDelete
 11. Ekaa kertaa päädyin tänne ja aivan ihanaa kuvausjälkeä! Olen ihan mykistynyt!

  Totta, omia kikkojaan ei kaikkea kannatakaan paljastaa, on kivaa kun on muutama ässä hihassa. :D

  ReplyDelete
 12. Anonyymi - Kääks hups oon iha unohtanu vastata näihin!! Elikkäs...

  Solid color -> valkkaa väri -> ok. Siinä ihan layerin yläpuolella lukee "Normal", se on blend mode. :-):-)

  Janica Fox - Really!! Now u know.

  Jonna - Totta turiset ;> Hihihi. Iso kiitos sulle, oiih!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8