2.5.12

Something inspirational


Toi toinen oksakuva (ylhäällä) on vilahdellut täällä montakin kertaa, mut nyt se itse toteutus on vihdoinkin päässyt alkuun. Kääk oon innoissani, siitä tulee niin mielettömän siisti!! Äiti tosiaan soitti tossa yks päivä, et hällä on mulle yks juttu mitä oon halajannut jo pitkään - hänpä kiikutti tänne sitten aivan täydellisen toista metriä pitkän oksan. :-D Vielä tarvii oottaa, et mutsilla on aikaa tulla ripustaa toi mun kanssa kattoon ja sitä ennen maalataan se valkoseks. Jahka mulla on kamera sillon, ni aattelin tehä siitä prokkiksesta sit ihan postauksenkin. Rokrok!

Jos vapusta on ees vähän kuvamateriaalia missä mäkin näkyisin, ni isken ne tänne sitten näytille. Nyt sikolätin siivousta, saldet ja sitten varmaan Nip/Tuck-jumitusta, oon koukussa siihen. Mielettömän hyvä sarja!

13 comments:

 1. Nip/Tuck on yks parhaita tv-sarjoja ikinä! Toi oksa-keissi kuulostaa/näyttää superilta. Meni muuten omasta mielestä nappiin Nakkilan pääsykokeet. Kerkesin käydä siel kierrätyskeskuksessakii kokeen jälkeen. Lähti matkaan yks jäätävän ruma (niin ruma et se on yli-cooli) neulepaita ja Herra Huu muuttaa -kirja. :)

  ReplyDelete
 2. Rosa M - Nii onkin, yks niistä :--P Must kolmoskauden päätösjakso oli vaan aika pettymys ja oon entistä pettyneempi siihen, ettei sitä Viiltäjää (Carver) enää vissiin näytetä. Jätkä vaan lähti siskonsa kanssa pakosalle Espanjaan ja pam, se siitä. Katon tällä hetkellä neloskautta.

  Noni, sit pidetään peukkuja :--)!

  ReplyDelete
 3. hei miten sä saat noi youtubelinkit upotettua tolleen että tossa näkyy toi palkki? kun mä yritän nykyään upottaa ni siihen tulee vaan sen kappaleen nimi ja sitte sitä klikkaamalla aukee uus välilehti youtubeen.

  ReplyDelete
 4. KÄÄK!!! Toi oksajuttu on niiin tulossa myös mun (tulevaan) kämppään! Yksi paketti vähemmän kannettavaa Ikeasta. Myös nuo sarvijutut on tosi siistejä, voi olla tosin aika vaikeita hankkia.


  Täällä päin yksi tyyppi tekee eläinten kalloista valaisimia, se ehkä menee noiden sarvien edelle kun liikaa kuolleita eläimiä ei kuitenkaan ehkä huvita sinne asuntoon hankkia, ettei ala vaikuttaa jonkun ihme kultin jäseneltä...

  ReplyDelete
 5. Anonyymi - http://twoandahalfreasons.blogspot.com/2012/04/tutorial-kuinka-saan-youtube-palkin.html

  Meeri - Joo mä oon yrittäny vaik kui kauan ettiä tommosia sarvia, mut ei oo oikeen onnistanu. Hahaha ois se kieltämät aika creepyä jos ois kuolleita eläimiä ympäri kämppää! :-D

  ReplyDelete
 6. Uijh toi oksahömpskeli on niin ihana! Jos sitää olis tarpeeks tilaa niin uskaltaisin haaveille itsellenikin tollaisen! :) Odottelen, että saat sen valmiiks, niin näkee millanen siitä sitten tuleeee :)

  ReplyDelete
 7. Meil on ollu kauan koruille, huiveille ja huppareille omat oksasysteemit säilytyspaikkoina. Varsinkin huiveille tosi kätevät :> Ainoa huono puoli noissa on, et linnut on äkännyt että niitä on kiva silputa, mut sulla ei sitä ongelmaa onneks oo :D

  ReplyDelete
 8. Jasmin - Kyllähä sää voit semmosen pienemmän väkerrellä vaik ei ois huoneessa kauheesti tilaa! :> Jep, kuvaa tulee kyl sit heti.

  iwory - Vvvoi vitsi :'--) Haha joo katit saa kyl ol aika lahjakkaita jos onnistuu sitä nakertelemaan.

  Night at Vogue - Eiks ookki mieletön :-)

  ReplyDelete
 9. Toi oksajuttu on kyl nii siisti!! =)

  ReplyDelete
 10. karoliina - Niin on, niin on :-) Mutsi toi tänne tänään jo maalit valmiiks!

  ReplyDelete
 11. aivan liian siisti idea.

  MEH WANTZ

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8