5.5.12

Snadisti hehkutusta

Arvatkaapa vaan mihin liittyen :---) No meikä sai vihdoinkin iskettyä kameran ostoskoriin!! Oivoi en saa sanaa suustani, on tää vaan niin siistiä.
En viittiny täysin kuvattomaksi tätä postausta jättää, joten tossa kylkiäisiksi vähän pilalle menneitä polaroideja ja silleen. Kai mää rupeen valmistautuu iltaan, meen pikkusiskon kans teatteriin :--) Ihanaiset lauantait!

One thing to be happy about
sisustusblogit (+)

13 comments:

 1. oi mikä on kameran nimi on ja makeita noi polaroidit!

  ReplyDelete
 2. miten saat tommosset värikkäät "heijjastukset" noihin kuvin esim. toi vika kuva? iha sairaan upeita kuvia sulle täällä!

  ReplyDelete
 3. mite saat ton musiikin tohon tollei kivasti? :)

  ReplyDelete
 4. wow hei miten saat noi youtube biisit tollasiks tohon? et ne on pitkulaisii ja viel et niis ei ooo sitä mustaa suorakulmioo :D jos ymmärsit

  ReplyDelete
 5. Sisustusblogit todellakin on ihania! :)

  ReplyDelete
 6. mulla ois sulle haaste mun blogissa (-:
  http://pawenblogi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. sanni - Haaa tänks! Kamera ompi Nikonin d7000.

  Anonyymi - Kiittih!! http://www.youtube.com/watch?v=GMT8EHZ18Ko&feature=related

  uls - Jesjes eikös!

  Anni - Niiiiin on :3

  pauliina - Jihuuu! :-D

  Youtubepalkista kyselevät, tsekatkaapi tämä: http://twoandahalfreasons.blogspot.com/2012/04/tutorial-kuinka-saan-youtube-palkin.html

  ReplyDelete
 8. jejee! C: jännänkivoja noi polaroidit!

  ReplyDelete
 9. Ootko kokeillu säilyttää just otettua polaroidkuvaa/kuvia silica-geelipussien kera jossain vaikka filmipakkauksen pahvirasiassa?
  Tällöin killer crystal -efekti ei tuu noin voimakkaana tai jättää kokonaan tulematta. :) Filmiin jää kosteutta kuvan oton jälkeen mikä saa aikaan tuon efektin.

  Oon kyllä huomannut kun omat polaroidkuvat on pahviaskissa silican kanssa, niin on kyllä efekti huomattavasti vähempi! :)

  ReplyDelete
 10. Onko yks noista kuvista otettu puoliksi skannerilla? :) Meidän kaveriporukalla on toisinan(oh don't ask why) tapana kotibileissä pienissä sievissä skannailla omia naamojamme. Sen takia kysyin, ku tuo kuva muistuttaa hieman yhtä kuvaa jonka itse otin skannerilla.

  ReplyDelete
 11. emmej - Kiitti vinkistä! :> Tosin toi kamera on varmaan rikki ja filmi maksaa paljon joten ei ainakaan hetkeen kyl tuu kuvattua tolla.

  Saara - Kaks ekaa on skannerikuvia, joo :-D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8