29.2.12

Virhe. Paina laukaisinta uudelleen.

Että semmosta kuuluu meikäläisen kameralle tällä hetkellä - looppi pimeenä, errorit soi eikä tolla pysty tekemään mitään. Oon koittanu vaihdella putkia ja ottanut muistikortin sekä akun pois useaan kertaan, mut ei mitään. Ei tässä mitkään itkut auta, vaihtoehtoja on kaksi - huolto taikka uusi runko. Ja rehellisesti sanottuna oon himoinnut uutta runkoa jo ikuisuuden joten eikös nyt olis sit sen aika? Korjaus tulis maksamaan aika varmasti hitosti. Joo ja sitä takuuta tuskin on enää jäljellä, mut kai mä meen varmuuden vuoks tonne vintille kaivelemaan papereita. 
Plääh, kuormittakaamme osamaksutaakkaa... Olishan se tietty jees jos joku ostais sen mulle synttärilahjaksi tälleen ennakkoon heheh, katotaan ny. Voiku joku oliskin niin kiva.

Mielipiteitä jakoon, kiitos!

15 comments:

 1. Mulla meni samallai oma runko! Siinä oli ns. muisti täynnä eli niin paljon otettu kuvia. Huolto olis maksanu niin paljon et oli fiksumpi ostaa uus runko missä oli enemmän muistia. Suosittelen sullekkin kun kuvailet paljon : ))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees, kyl ton uuden rungon ostaminen on pakostikkin edessä jossain vaiheessa. Mut kokeilen kyl tota youtubevideon ohjetta jos se vaik auttais!

   Delete
 2. Eikös noilla kennoillakin oo tietty määrä kuvia minkä ne voi tallentaa? Eli jossain vaiheessa yksinkertasesti käyttöikä loppuu.

  ReplyDelete
 3. Sama kävi d60 kanssa. Saa korjattua itse ---> http://www.youtube.com/watch?v=W0bXoY9ZMZg itselläni ainakin onnistui eikä oo sen jälkeen tehnyt samaa. :-----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos ihan älysti tästä! Vähän tietty arveluttaa mömmöjen ruiskiminen runkoon, mut täytyyhän tota kokeilla jos se kert saattas ratkasta koko probleeman. Millä sä muuten ruuvasit noi pikkuruuvit veke? :-D Ku en tiä onko mulla sopivaa työkalua tohon...

   Delete
  2. Itseasias ku tarkemmin lukee ton videon kommentteja ni en ookkaan enää oikeen varma, et haluunko ottaa tota riskiä :s

   Delete
 4. Osamaksut on yhtä helvettiä! Kunpa sellasia ei olis IKINÄ keksitty!!!!!!!!!!

  t. Ikuisessaosamaksukierteessänowandforever. Ja joka paikkaan.:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siinä on hyvät ja huonot puolensa... :---D

   Delete
 5. mulla kävi ihan sama omalle kameralle jokin aika sitten, tosiaan just tuo raja minkä verran kuvia kestää ottaa tuli vastaan. Lähetin sen silloin huoltoon ja kyllähän ne sen korjas mutta hinta kirpas :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alright :s Mitäs se korjaus sitte makso, jos saa udella?

   Delete
 6. Kun tekniikasta puhutaan, niin luulisin että uuden rungon ostaminen ois edullisempaa kuin korjaaminen, jollei niitä takuujuttuja nyt vielä löydy. Ja jos oot kerran himoinnukki uutta runkoa, niin sanoisin että go for it! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yks tuttu ketä korjaa kameroita tsekkaa varmaan tota mun runkoa :-) Et hienoahan se olis, et vanha toimis viel ainaki hetken :-D

   Delete
 7. Ainii piti tohon videoon lisää että itse en myöskään noita mömmöjä sinne runkoon suihkuttanut ! ( arvelutti myös ihan liikaa....)

  ReplyDelete
 8. Moi, satuin googlailemaan tota virhekoodia työkaverin kameran takia ja päädyin tänne.
  Tytöillä on nyt pahasti puurot ja vellit sekasin: Noissa teidän kameroissa tuskin on mitään muistia - sitä varten on muistikortit. Usein puhutaan ns. käyttöiästä, sillä viitataan arvioituun määrään laukaisuja joita mekaaninen suljin kestää. Ne määrät on varmasti kymmeniä tuhansia, arvokkaammissa laitteissa varmasti yli sadan. Myöskään kennolla ei oo mitään tekemistä muistin tai käyttöiän kanssa... tai jos onkin, sitä voi verrata vaikka kattilan tai hiuskihartimen käyttöaikaan.
  En kattonu ton mun käsissä käyneen kameran sisään mutta lontoon kielellä googlatessa infoa löyty lisää: todnäk siinä on suljinmekanismi menny kolahduksen tai tärinän tms takia jumiin. Onneks tää laite on niin uusi että sen voi pistää takuun piikkiin kun minkäänlaisia ulkoisiakaan jälkiä ei näy. Jos teillä ei oo takuu enää voimassa ja runko on ns. halvempaa päätyä, voi tietysti yrittää fiksata ittekin mikäli haluaa näprätä. Huolto todnäk maksaa maltaita verrattuna laitteen arvoon.
  En kuitenkaan missään tapauksessa lähtis ruiskuttamaan mitään öljyjä sinne mekanismin sekaan. :D

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8