28.2.12

Kuvaoksennus

Pistin kyselyn tohon sivupalkkiin, et mitä postausta jengi haluais ja aika ison prossan sai vanhat kuvat. Joten pistin asian heti toimintaan asti ja tässä olis nyt iso läjä vanhoja ruutuja! Tuolla kovon syövereissä on kiva seikkailla.

Temmottii.

18 comments:

 1. ei ollu mikään kuvaoksennus :) vika vasemmal on niii coool!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla ja kiitos :-) Joo näitä vanhoja kuvia on jättekauheesti, joten näitä voi iskeä tänne useamminkin!

   Delete
 2. Hihii toi bändikuvaki, ollaan niin pikkusia ♥

  ReplyDelete
 3. Tulee ihan järkyttävän ikävä kesää. ;--D Mutta joo ihania kuvia taas kerran. Rakastan tota miltä oot saanu ton veden noissa parissa kuvassa näyttämään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu älä, en oo varmaan koskaan odottanut kevään tuloa näin innolla oikeesti! Oon niin kypsynyt tohon lumeen ja sohjoon. Tänään on kyl ihan uskomaton keli, täytyis mennä käppäilylle tai jotain.

   Mutta joo, isot kiitokset hei :--)

   Delete
 4. ihaniaaaaa :-) ja miten pääsit 'eroon' noista sun rastoista.ku sulla nykyään opn ihan tollaset hiukset?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitooos hihi :> Joo mul on ollu rastat itseasias jotain kaks kolme kertaa! Kerran omat hiukset oli kokonaan takutettuina, mut muuten on ollut noi ns. feikkirastat. Rastoista pääsee eroon yksinkertaisesti leikkaamalla kuontalo lyhkäiseksi, mut joskus ne on mahdollista avata. Itellä piti leikata ihan lyhkäseks, ku oma tukka feikkirastojen seassa oli niin pahasti takkuuntunut et ei ollu muuta mahista.

   Delete
 5. Hei kauan sulla pisimmillään on ollu nuo takut ! Ja minkä ikäsenä sitte päätit luopua lopullisesti ja kauan sitte kesti että hiukses on tossa nykysessä pituudessa ? Itteä hirvittää ajatus lyhkäsistä ja sitä venailua et ne kasvaa, mut en toistaseks oo luopumassa omista takuista vielä pitkiin aikoihin mut musta tuntuu et mut kai otettais vakavemmin sit joskus esim 25 veenä jos mulla ei ois mitään harakanpesiä päässä !:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Öö muutaman kuukauden vaan valitettavasti. Äää taisin olla jottain 16-17, mut en oikeesti tarkalleen muista. Eli kyl tähän pituuteen pääseminen kestää sit muutaman vuoden, sekin on tosin ihmiskohtaista.

   Nyt hukkaan tommonen ajattelutapa! Jos tykkäät rastoistas ja ne on hyvässä kunnossakin ni älä nyt hittovie niitä pois leikkaa vaan siks, että joku muu ei pakosti tykkää. This is how i think. :-)

   Delete
 6. Haluan vanhempia kuvia t. lukija

  ReplyDelete
 7. Mikä tuo kivaisia fontti on, jota oot käyttäny ainakin sanoihin oldie ja stuff kerro kerro kiitos jooko !

  ReplyDelete
 8. Fontti on nimeltään skinny. :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8