7.8.11

höms höms!


oon tässä vähä tuuminu tätä blogin nimeä. tykkään siitä kyllä mut oon nyt tullu semmosiin aatoksiin, et haluisin vaihtaa sen lyhkäsempään. mua nyt jotenki tympii :-D pakko kai se nyt on kysyä, et onks "one thing to be happy about" jees vai olisko ihan ok vaihtaa lyhkäsempään? ei kyllä oikeen tietoa, et mikä se sitten tulis olemaan. joku "Enyan" olis varmaan aika boring, entiä. olis kiva, et mun nimi jotenkin tulis ilmi blogin nimessä :-D
jos tää nimenmuutos tapahtuu, ni jatkaisin kyllä silti tulevaisuudessa sitä, et postauksien loppuun tulee se "one thing to be happy about"-tsydeemi :>
mut rohkeasti sanomaan mielipide, olen kriisissä! aivan, väsäsin uutta banneriakin.

21 comments:

 1. Ite ainaki rakastan tota "one thing to be happy about" nimeä, se ei oo yhtään massa eikä tylsä vaan just söpöpöpö. ♥ Jos saisit keksittyy nimen missä toi sun nimi esiintyis, se vois olla kans aika jees, kunhan se ei ois tyyliin joku "Enya's life" tms. millasii on jo about miljoona.

  Mut vaikutat niin luovalta ihmiseltä, että etköhän siihenkin keksis jotain yhtä söpöä ja mukavaa!

  ReplyDelete
 2. no ei tää must haittaa mitenkää et on pitkä, mut esim. tykkäsin siit ku sul oli joskus enya eveliina tai joku :--) on seki pitkä hohoh

  ReplyDelete
 3. selma: enya's life, hyi haha ei ikinä :--DDD

  katotaa mitä mää keksin! kiitos kommentista :'>

  ReplyDelete
 4. paula, hihi joo mut ei se oo niin pitkä kun tää nykynen :-D

  ReplyDelete
 5. Tää on yli kiva nimi , mut jos susta tuntuu ety haluut vaihtaa nii vaihda ei se ainakaa mut mitenkää suuresti haittaa jos vaihat :--)

  ja onks sun nimi oikeesti Enya? :--o vähä siistii!

  ReplyDelete
 6. maikky: kiitos kiitos :> täytyy ny kattoo mihi mä päädyn. on, ihka oikea nimeni :--)

  ReplyDelete
 7. mäkin tykkään kyllä tästä nimestä:) mut ei se nimenvaihdoskaan haittaa, koska onhan sun postaukset edelleen yhtä kivoja:)

  ReplyDelete
 8. sun nimi on niin erikoinen, että blogille pelkkä nimi ''enya'' olis jo hyvä ja mieleenpainuva, jonka ihmiset muistaa

  ReplyDelete
 9. sara: hii, kiitos =)

  janna: oot kyl ihan oikeessa :-)!

  ReplyDelete
 10. enyanhappythings olis jees mut ei ny kyl paljo lyhyempi :D:D

  ReplyDelete
 11. apua enhä mä sitte ees löytäis sun blogiin :o mun mielest tää on just täydelline, tämmöne sopivan erikoine, että pidä vaa tää :)

  ReplyDelete
 12. anonymous: kiitos ehdotuksesta, mut ei nyt kumminkaan :'--))

  diibe: mitennii et löytäis? :o normaalisti noi postaukset ihan näkyis hallintapaneelissa niinku normaalistikkin :-) eeeiku muute... en tiä, joskus muistaakseni kävi niin että nimeä vaihdettuani jengi ei nähny postauksia siel hallintapaneelissa vaan piti niinku lopettaa lukeminen ja sit alottaa lukeminen uudestaan :-D

  okei täytyy ny kattoo mitä tapahtuu=)

  ReplyDelete
 13. lyhyt ja ytimekäs olis mielestäni paras, mut pitkä ei haittaa jos se on hyvä! ja one thing to be happy about on hyvä. :)

  http://lifewithwhite.blogspot.com/
  http://sickprettyworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. älä vaihda ! itseasiassa eka asia mihin tässä blogissa rakastuinkin silloin muunnoin oli tää nimen ja postauksen lopussa olevan one thing to be happy aboutin combo.

  ja btw kaikkien pitäis ottaa mallii tosta joka päivittäisestä yhden hyvän asian listaamisesta, ni osais ehkä arvostaa ja nähä enemmän päivässään niitä positiivisia juttuja kuin keskittyy niihi huonoihin.

  ReplyDelete
 15. i love the variety in textures!

  xx
  kaitlyn
  thehypermanikin

  ReplyDelete
 16. mikke: kiva kun tykkäät! :--) musta pelkkä enya vois olla toimiva.

  anonymous: voihan vitsi ku kovasti tekis mieli vaihtaa :< katotaanny. hihi, täytyis tosin vähän skarpata ku en joka kerta sitä postauksen loppuun laita vaikka olis kiva :-)

  kaitlyn: i dont exactly know what you mean but thank you anyway :'>

  ReplyDelete
 17. Minäki oon ihan pelkän 'Enya':n kannalla :> Ajattelin sillonki ku tää oli 'Enya Eveliina' et onpas ihana ja mieleenpainuva nimi ! Kiva kyllä tää nykynenkin

  ReplyDelete
 18. älä vaiha! musta tää nimi kuvastaa nii paljo tätä blogia ja muutenki ei oo liian pitkä!

  ReplyDelete
 19. Ei tarvi vaihtaa lyhyempään! Tää on kiva :) On muuten hemmetin vaikeeta keksiä blogille nimeä.. en ookkaa ku viimiset sata vuotta yrittäny sitä :D Jokasessa tuntuu olevan jotain vikaa..

  ReplyDelete
 20. pelkkä Enya olis kans aika jees, mut tääki on hyvä et ei sen puolest tartte vaihtaa! älä ainakaa laita muotoon Enya's tai Enyan tai mitää tollasta, nouuu. blogin nimen keksiminen on muute saatanan ärsyttävää jossei oo selkeitä visioita :-D t. jonahi (tää ei taas halua näyttää kommentteja kirjautuneena vaik oonki kirjautunu, mur mur blogger.)

  ReplyDelete
 21. äää ite tykkään sairaasti sun blogin nimestä!! just hyvä D:♥ ja se on ihana ku tosiaa noide postauksie lopussa on toi one thing to be happy about nii se on ihanaa ku toi blogin nimi todellaki liittyy blogiinki sillee. sellaset nimet mis on ihmisen oma nimi on mun mielesti kauheen tylsii koska ne on nii yleisiä nykyää :-( tosin sulla on kivan erikoinen nimi

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8