19.7.11

pimp my shirt

joo-o....

jees, mä otin itteeni niskasta kiinni ja siivosin ne vaatekasat ihan kaappeihin asti. siinä sivussa leikkelin sitte noi parit paidat :> flanun hihat oli rasittavan lyhkäset (toi on vissiin lasten niinku) joten vetäsin hihat kokonaan pois! toi eka t-paita oli tylsä möllykkä, joten tuunasin sitäkin hiukan.
apua, pitääki täst mennä pistää pyykit kuivuu. kuudeks taas töihin, möh....

One thing to be happy about
tuunaus:-):-)

8 comments:

 1. Toi sun naamakuva kääntyilee Tori Amoksen Big Wheelin tahtiin tosi sopivasti! Iha ku se ois tehty siihen. :D Anyway, sanoinpaha vaan ku satuin tätä lukee samalla ku kuuntelin sitä. Menipäs nyt sekavaks. Hope you got the point!

  ReplyDelete
 2. Hei, miten teet liikkuvat kuvat? :)

  ReplyDelete
 3. sara: tänksit, mäki tyktyktykkäilen :>

  anni: hahaaaa!:-D

  saana: kuules, photoscape-nimisellä ohjelmalla väännän noi! photarillakin onnistuu, mut en oo saanu aikaseks harjotel kunnol :-)

  ReplyDelete
 4. Heips. Minäkin latasin tuon photoscapen ku oon kauan miettiny et miten sellasii gifejä vois tehä. Tekeminen oli kyseisellä ohjelmalla erittäin helppoa, mutta mulla oli pikkunen ongelma. Kun yritin postata kun bloggeriini, se ei liikkunut. Oli vain jumittunut yhteen niistä kuvista mitä siinä piti olla. :( Osaisko joku auttaa?

  ReplyDelete
 5. anonymous: se johtuupi sitte varmaanki väärästä tiedostomuodosta :-) eli tallennat sen gif-tiedostona!

  ReplyDelete
 6. Gifinä se on mutta ei vaan toimi.. :(

  ReplyDelete
 7. se gif tarvii olla siin alkuperäses koossaan, muuten ei liiku! eli ku painaa sitä kuvaa ja siit sit alkuperäinen koko khihi

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8