20.7.11

hennesjuttua


yöllistä tahdon tahdon-kollaasihömppää:--) pääsin tos puol 12 maissa duunista ja suihkuun pitäs mennä pesee tää nihkeys veke, mut en voinu vastustaa tämmöse inspiskollaasin tekemistä. täytyy vaan kärsivällisesti odotella palkkaa, et jos vois tilata jotain... ;--) tosiaan, kuvastokin putkahti postilaatikkoon.

voi hele, mun on pakko saada noi shortsit. ne olis nimittäin täydelliset! niinku oon tännekki valittanu monesti, ni hakusessa tosiaan on piiiiitkään ollu perfectot farkkushortsit - lahkeista vähän leveät, kulutetut ja korkeavyötäröiset. kattokaa ny noita!

meitti kattoo vielä jonkun leffan ja sensemmosta, nighty night peipet!

7 comments:

 1. Haha tein ite just vähän aikaa sitte ostoslistan jossa on just samat jutut (puuttuu vaan noi viimeset kengät, ei oikei iskeny) :D

  Ainii ja oon aina sun blogia lukiessas miettiny että miten/millä ohjelmalla muokkaat kuvias? Ne on aina kivan valosia ja silleen. Kans nää kollaasit on aina ihan mahtavia.

  Oisin tosi kiitollinen jos viitsit vastata. :)

  ReplyDelete
 2. sul on selkeesti sit tää sama ongelma noiden shortsien kans ku mitä mulla oli keväällä/alkukesästä hirvee ongelma mun unelmien hippimekon kanssa... :DDD täydellistä ei vaan meinannu millää löytyy!

  ReplyDelete
 3. mullakin farkkushortsit etsinnässä ja noi on kieltämättä hyvän näköset!

  ReplyDelete
 4. milla: tottakai mä vastaan :-) äää, kamera- ja kuvankäsittelyinfot lukee kommenttiboksin yläosassa! :-D se ponnahdusikkuna, siis. miksei sitä huomata :< mut siis, photoshopilla! kiitos :'>

  emu: ei oo heleppoo :-D

  anonymous: no äläpä, nii on! mul ois kyl tääl himassa yhet ihan samannäköset ku noi, MUTTA (kiitti levis) ne on perseestä ihan löllykät ja en siks kehtaa pahemmi käyttää niitä vaik niin haluisin.

  ReplyDelete
 5. mis oot töissä jos saa udella? :)

  ReplyDelete
 6. Mitä! Onko h&m kuvasto tullu :0 wuttaa. Sitä odotellessa

  ReplyDelete
 7. anonymous: toki saa udella :> oon eräällä grillillä kesätöissä ollu keväästä asti ja tos elokuus pitäs loppua ja sit meen kohti uusia tuulia :>

  anni: kyyyl! ;>

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8