5.6.11

herkkää kirppistelyä


elikkäs sieltä kirpparilta tarttu mukaan toi body (käyttämätön), läpikuultava tunika ja kengät! olin jo kiertänyt koko kirpparin ilman mitään löytöjä, mut vikasta pöydästä löyty sitte noi kaikki! korun bongasin bijou brigitestä :--) hatun näitteki jo viime postauksessa!
tykästyin kauheasti kaikkiin löytöihin.

..ja eilisen asua hömppämuodossa!

tää päivä on menny vaan murun kanssa tääl mun luona, mut hän lähti kotionsa tossa joskus parisen tuntii sitte. ite käväsin kaupassa ja siivosin, mut kaipa sitä vois syyä jätskin, leffailla ja ennen kaikkea ottaa rennosti. tosin tuolla on uskomaton keli, et tympii istuu vaan sisällä, mut kattoo ny mitä mie keksin : )

One thing to be happy about 
jacky-makupalat

7 comments:

 1. en tajuu millee löydät ain noit herrasmieskenkii ku oon yrittäny vaik kui kauan jo ettiä mut ei oo löytyny :D tai on mut ei omaa kokoa! satan

  ReplyDelete
 2. voi tuo koru on kylllä aivan ihana! :o

  ReplyDelete
 3. kuolen! oon ettiny kans ihan sikana kirppiksiltä herrasmieskenkiä ja löysinki kerran mutta toisen kengän joku oli vissin piilottanu ja ku seuraavana aamuna menin niin ei ollu enää =( ja tuo body on mitä upein!

  ReplyDelete
 4. toi koru on kieltämättä aika upea ilmestys, kyllä kadehdituttaa >:--( Ja noi kengät ! oon vaika mistä ettiny eikä mistään tunnu löytyvän hyviä tai istuvia. Onnenpekka

  ReplyDelete
 5. paulikki: satan!!

  jossu: älä muuta viserrä =)

  milka: näyttääpi tosiaan siltä, et mulla on ollu aika hyvä säkä herrainpopojen suhteen. tuo body on kyllä aivan ihana!

  anni: se on upee! kandee vaan kiertää esim kirppareita :--)

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia ja ihania kirppislöytöjä! (:

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8