6.6.11

heihei kyllikki


"you have 174 photos stored on flickr. once you hit 200, you'll need to upgrade to a flickr pro account or you'll only be able to see your most recent 200 photos." flickr on siitä rasittava, että sinne tosiaan saa iskettyä vaan 200 kuvaa, ellei rupee maksamaan siitä. täytyy vissiin taas tehdä uudet tunnukset, kolmannet meikäläisen kohalla.. ei huvita ruveta maksamaan siitä :-D mut joo, tossa olis parit kuvat vielä siitä meiän kukkaisreissusta.
yh, mulla on nyt sit enää kaks kissaa. kukaan ei kuollu, no worries, kylli lähti vaan muille maille. nimittäin mun äidin ja pikkusiskon luo :--) tänään tuli vaan soitto äipältä, et ei me voitas ottaa kylliä tänne. eipä siinä hirveesti eitä sanota, kylli sattuu olemaan mun siskon. nyt merrillä on täällä vaan yks turpaanvedettävä, voi nelliparkaa.. mut aattelin kyllä ottaa merrille kaverin (kissanpennun) joskus kenen kans hää pääsis temmeltää♥
jaa-a, meitsi vois pistää aivot narikkaan ja katella taas sex and the cityä ja kuudeks töihin. lepposaa maanantaita =)


One thing to be happy about
minun rakkaat kissani

8 comments:

 1. kyl flickriin pystyy pistää yli 200 kuvaa :-) siis sä et vaan nää niitä siellä flickrissä, mutta ne ei esim. blogista poistu yhtään minnekään. mut jos haluut, et siel flickrissä näkyy enemmän ku 200 kuvaa ni sit pitää maksaa.

  ReplyDelete
 2. nää sun ja paulan kuvat on aina niin saatanan hienoja :) yäh munki pitäs tehä taas uus flickr ku sama ongelma mullaki :(

  ReplyDelete
 3. marska: eieiei mä lisään kuvat tänne ihan bloggerin kautta =)

  vilma: hiiii voi kiitos :-)

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia <3

  Ostin just ite ekan järkkärin, canonin eos1000d:n ja mietin oisko sulla jotain hyviä vinkkejä alottelijalle? Mitä kannattaa ottaa kuvatessa huomioon ja sellasta :)

  ReplyDelete
 5. hah mikä naurukuva must en kest:D

  ReplyDelete
 6. heei sulla taas aivan ihania kuvia ja loistava blogi! tykkään näistä(: niin hei millä muokkaat näitä?:)

  ReplyDelete
 7. ihania kuvia jälleen :)) kukkaistytöt!

  ReplyDelete
 8. anonyymi: hii voi kiitos<3

  opettele ainakin rajaamaan kuvat hyvin, eli tarpeeks päätilaa (riippuu kuvasta), valota jeesisti (makunsa kullakin tieks, toiset tykkää alivalotetuista ja toiset ylivalotetuista/puhkipalaneista) <: alottelet varmaan (?) ihan automaattikuvauksella, mut jos jatkat intohimosesti valokuvausta niin on hyvä tietenkin opetella manuaaliset setit:--) hömhöm, kysele ihmeessä lisää jos on tarvis - on ilo olla avuksi :-)

  paulette: <3

  ida: aww voi kiitos!! photoshopilla :--))

  edit: voi kiitos ♥ hii!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8