27.4.11

KESKIVIIKKOGINAILUT


hola!
elikkäs tänään käväsin tuhlaamassa gina tricotin 70 eugenin lahjakortin ja sieltä löytyipi sukkikset, kaks paria sukkia, musta pitkä perustoppi (jota en nähnyt tarpeelliseks kuvauttaa) ja sitte toi ihanainen farkkupaita! mikä siinä on, et hihat käärittyinä paidat näyttää jotenki paremmalta? :-) huvittavaa muuten; mulla on ihan sairaasti värikkäitä sukkiksia, muttei varmaan ainuitakaan EHJIÄ mustia perussukkiksia.
mulla on ollu aika kiireinen viikko tähän asti eikä oo tullu pahemmin kuvailtua sen mettäreissun lisäks joten sorit. eilen olin kesätyöpaikalla harjottelemassa taas ja otin muutamat tilauksetkin jo vastaan, jihuu!!
tänään sain paljonkin aikaseks koulussa ja tällä viikolla ton pitäiskin sitten olla ohi.. ja viikonloppuna on vappu, kaikenmoista onkin nyt tiedossa :---) huomenna taas grillille harjottelee.

noniin, mun pitäiski sitte "opiskella hampurilaisia" ja sensemmosta. :-D mepä kattellaa taas, täytyy kattoo väännänkö tänää vielä jonkun postauksen :--)

One thing to be happy about
tivolit

9 comments:

  1. mietin et miten oot saanu noi kuvat tollee noin isoiks ja sit et ku nois ei oo niit rumii reunoja ni miten sen oikee saa ?

    ReplyDelete
  2. ihana toi farkkupaita! paljonko makso? :-)

    ReplyDelete
  3. Ää miks kaikki löytää ihania farkkupaitoja mut mä en :( Siis mäkin kävin tänään Gina tricotissa (ja H&M:ssä ja Onlyssä ja vaikka missä), mutten nähnyt missään minkäännäköstä farkkupaitaa!

    ReplyDelete
  4. anonyymi:
    ihan fotarilla kuule laitan kuvan leveydeksi 700! toi reuna-asia riippuu blogimallista, koklaappa vaikka hento ote-mallia. koodaamalla saa tietty pois kans mut siten en oo sitä tehny.

    elikkä kikkaile noita blogimalleja :--)

    marska:
    no niin on=) 24,90!

    ReplyDelete
  5. iina:
    voi hemmetti :--( ei muutaku ahkerasti koluumaan vaikka päivittäin :-D ja kandee kysyy henkilökunnalta, et onko koska tulossa!

    ReplyDelete
  6. kivat noi pökät! oon kattellu ittekkin joskus, muttei oo tarttunu ikinä messii :/

    ReplyDelete
  7. paljon noi pökät makso! oijoi

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8