27.4.11

hömppää

Mistä asioista pidät ulkonäössäsi?
tykkään millon mistäkin satunnaisesti :-D kulmakarvoista, huulista ja kynsistä, joita en muuten oo järsinyt pitkään aikaan. hyvä minä!
oman ulkonäön suhteen fiilis on parhain, kun iho on puhdas, hiuskuontalo hyvin sekä kivat kledjut niskassa. kokonaisuus siis ratkaisee. mulla on aika huono iho, joka syö mun itsetuntoa aikas paljon. jos joku kärsii samasta ongelmasta, saa ehdotella jotain näppyjä nitistävää supervoidetta!


Mitä asioita vihaat ulkonäössäsi?
millon mitäkin, joskus kaikkea :-D en tykkää ainakaan mun nenästä, käsivarsista (onks ne allit?) enkä kasvojen sivuprofiilista.

Minkälainen on pukeutumistyylisi? Millaisesta tyylistä pidät ja mistä otat vaikutteita?
mä vähän jäädyn aina tän kysymyksen tullessa, sillä mun tyyli on.. vaihteleva ja monipuolinen. tykkään boheemeista jutuista, maanläheisistä sävyistä, skeittikengistä (ja muutenkin skedetyylistä), tennareista, hameista ja mekoista, wedgeistä, korkeavyötäröisistä farkuista, kuluneisuudesta, hippijutuista, twee-vaikutteista, kukkakuosista, verkkatakeista, herrainkengistä, nahkatakeista, isoista neuleista ja kaulahuiveista ynnä muista, ynnä muista. tykkään niin kauheasti ihan kaikenmoisesta, enkä oo jämähtänyt mihinkään tiettyyn tyylisuuntaan :-D vaikutteita ja inspistä tulee millon mistäkin; blogeista, ohikulkevista ihmisistä, streetstyle-blogeista, omasta päästä ihan ja mistä ties muualta; joka paikasta!


Mitä kirurgisia toimenpiteitä tekisit itsellesi jos olisi pakko?
vai pakko, hui. nenäleikkaus sitten :-D

Jos näyttäisit siltä, miltä haluaisit näyttää unelmissasi, miltä näyttäisit?
eipä pidemmis hiuksissa, syvissä poskikuopissa ja pienemmässä nenässä vikaakaan olis. haluaisin olla vähän luisempi ja omata kiinteemmät käsivarret :-D älkääpi pelästykö, ei siis liian luinen.

11 comments:

 1. mun mielestä sun nenä on just kiva :)) haha

  ReplyDelete
 2. anonyymi:
  voi kiitti ny :'-D

  ReplyDelete
 3. mustakin sun nenä on söpö, vaihtasin omani siihen koska tahansa =) ja täällä yks toinen iho-ongelmainen, mulla ei auttanut ykskään tökötti, ainoastaan e-pillerit on auttaneet ja niissäkin on omat sivuvaikutuksensa, mut no, on kivaa kun iho on kerrankin hyvässä kunnossa!

  ReplyDelete
 4. Suosittelisin apteekista saatavaa Acnicyl voidetta, sekä Brevoxyliä. Kummatkin 10e luokkaa. Itselläni on kys. brevoyl ja aine on ihan huippu. (todella riittoisaa, kestää noin 3kk omassa käytössä.) Näppyinen nassu on enää harmaa muisto!

  ReplyDelete
 5. qtja: no voihan nyt, kiitos kovin! :-D hassuu. joo, mä oon ihan onneni kukkuloilla jos ei oo yhtäkään näppyä peitettävänä.

  anonyymi: joo oon jostain blogista joskus lukenutkin, että toi acnicyl on oikeesti hyvää settiä ja oonki kelaillu sen ostamista!! brevoxyliä mulla on tälläkin hetkellä ja se on kyl hyvää settii, mut ei mun mielestä kyllä nitistä näppylää ennen ku se kerkee pulpahtaa pintaan. :-D toi on kyl iha hemmetin riittosaa! kiitos komsusta, pitää testata tota acnicyliä :)

  tim: uii voi kiitos ny!! ♥

  ReplyDelete
 6. kantsii kans syyä sinkkii tai sit b- vitamiinii ku ne auttaa ihoon=)!

  ReplyDelete
 7. noora: kiitos tiedosta:--) pitäis kyl vedellä jotai vitamiinitabletteja.

  roosa: 20!

  ReplyDelete
 8. sanna-mari, iso kiitos sulle hei. ow <3

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8