16.3.11

TOTALLY IN L♥VE

GLOBE HOPEmiten mä en oo tienny tämmösestä paikasta? :--O ihan mielettömän ihania juttuja!! ♥ kuvia vois laittaa vaikka millä mitalla noista yli-ihanista tuotteista, mut pistin ny vaan noi. niitä pääsee tsiigailemaan tarkemmin tästä klikkaamalla!

16 comments:

 1. Ihailen noita aina itsekin jos kaupoissa näen niitä, esimerkiks Porissa siinä Mikkolan Prisman yhteydessä on sellanen pieni liike (en muista oiskohan sen nimi Päivänpaiste, tai joku vastaava) jossa myydään jonkin verran myös Globe hope juttuja ja muita ihania tuotteita. Se on siinä hieman dna-liikkeestä viel eteenpäin. Kannattaa käydä tsekkaamassa :) <3

  ReplyDelete
 2. Niin ja vielä lisäykseksi, että sain joululahjaksi tuollaisen ihanan sydänrintamerkin, joka on tehty vanhasta vetoketjusta näppärästi vain taivuttamalla ja ompelemalla :) Mulla on sellanen kirkkaanpunanen <3 ihanan yksinkertanen idea!

  ReplyDelete
 3. oww täytyy käydä heti ku voi :--) noi on ihan mielettömiä, sydämein on sulaa vahaa! ainoo miinus, et aika hintavia :c oww lovelove.

  ReplyDelete
 4. Joo kannattaa :) Totta kyllä, että noille kertyy jonkin verran hintaa. Mutta toisaalta mieluummin maksaa tuollaisesta kierrätetystä ja viel hienosta jutusta, kun jostain joka on ihan tusinakamaa ja maksaa ihan pilkkahinnan verran. Noista vois ottaa niiiiin monta juttua!

  ReplyDelete
 5. wihii mullaki o yks pussukka :)

  ReplyDelete
 6. niina: totta, totta :-) noista todellaki vois ottaa itelleen vaikkkkaa mitäää!!

  milla: oww!!

  ReplyDelete
 7. toi globe hope on ollu jazzeilla melkeen joka vuosi!!! :D mul yks niitten vyö8)

  ReplyDelete
 8. paula: empä tienny totakaa:-D

  ReplyDelete
 9. ihania! ja kivoja nimiä noilla :-D lissu, raili, törni, tuire jne... :')

  ReplyDelete
 10. Globe hope on ihana, oon ollu rakastunu siihen jo jostai vuodesta 2007 lähtien. Mutta harmittaa vaan se, että ainaki mulla molemmat laukut mitä oon niiltä hankkinu on ruvennu hajoilemaan (mun mielestä) aika lyhyen käytön jälkeen.

  Tai no oma, jo mallistosta poistunut laukkuni on ollut mulla just suunnilleen vuoden koululaukkuna, ja helmikuusta lähtien oon joka päivä saanu pelätä millon se hajoaa totaalisesti. Laukku on siis Armeijan vanhaa laivastosäkkiä ja taskut ohutta puuvillaa. Mutta tällä hetkellä siitä on hihna haurastunu molemmista päistä läheltä kiinnityskohtaa laukkuun, vetskarillinen sisätasku ratkennu, ulkopuolella olevan puuvillataskuihin on kulunu reiät, hihnan keskellä oleva sauma on osittain ratkennut ja pieniä reikiä muutama laukussa.

  Mutta no joo, ei pitäs oottaa kierrätysmateriaalista tehdyiltä asioilta liikoja... Myöskään ompelutyö ei ihan tarkinta mahollista oo omasta mielestäni.

  ReplyDelete
 11. hennesolmu: tosi harmi, että on noinkin heikkolaatusta :---(!! jos laukun hinta on niin korkee ni luulis, että on hyvin ommeltu ja pysyis ehjänä!

  ReplyDelete
 12. Luulis kyllä et armeijan ja laivaston matskut kestää :oo Ite ostin tampereen käsityömessuilta penaalin ja se on iiiihana ♥ (;

  ReplyDelete
 13. pipu: no nii just ! tääl porissaki on muutama jälleenmyyjä, täytyy kyl saada jotain ihanuustuotteita.

  ReplyDelete
 14. noi ensimmäiset on ihania:O♥

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8