16.3.11

kylpekäämme kofeiinissa


hellurei!
meitsin keskiviikkoon on mahtunu paljon musiikkia, datailua, formspringeilyä, kahvia ja semmosta perussettiä. tuli tänää jostain syystä veikkaappa-sanasta mieleen simovideo, jonka olin totaalisesti unohtanut :--D hajos sitte aivan totaalisesti, kyl se vaa on niin tykki. pistin linkin ja se löytyy tosta alempaa! ahahaha.
ei tietoakaan mitä loppuilta tuo tullessaan, mut nyt ei oo pahemmin muuta asiaa :---) mietein, et jos josain kohtaa pistäis uusien lukijoiden kunniaks johkinsortin kyselypostauksen pystyy mut katotaa ny. palataampa!

13 comments:

 1. tää on ihan sika siisti blogi!

  ReplyDelete
 2. anonyymi: oi, hei sikana kiitoksia!! c:

  ReplyDelete
 3. "mä oon soittanu trumpettia. mitä oot soittanu? häh? trumpettia!" "tiekkö mitä. no mitä? ei mitää höhöhöhö" hahaha :-D

  ReplyDelete
 4. Mikä tuo vihreä asia ikkunalaudalla on? Ihastuttavan näköinen!

  ReplyDelete
 5. kiitos :-) tämä vihreä asia on kaulakoru!

  ReplyDelete
 6. Taaskin aivan loistavia kuvia. ♥ Ja toi Simo on niin vanha juttu olin jo ihan unohtanu koko biisin. XD LOistava muistutus

  ReplyDelete
 7. Toi video! :DD Olin jo unohtanu sen olemassaolon.

  ReplyDelete
 8. selma: voi että. kiitos ♥ haha joo :---D

  anni: ;---DD nii mäki kunnes.. jep. :-D

  ReplyDelete
 9. Noista vanhoista valokuvista huokuu sellainen menneen ajan eletty elämä, kuvissa koetut ilot ja riemut ja se aina niin ihastuttavan kamala muodin vaihtuminen ja tyylien ilotulitus, vielä silloin kun äiti puki vaatteet ja jotkin ehkä oli jopa itse tehnyt! Ihania kuvia : ) <3 Joojoo, joku kyselujuttu ois kiva!

  ReplyDelete
 10. niina: hihi, iso kiitos niina ♥ oisko giva? jos niitä kysymyksiä ei sit tuukkaa ni hemmetti! :-D kattellaan, kattellaan..

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8