12.2.11

HIMPSKATTI!


lauantaita! tossa on eilisen asuu ja naama :-D oltiin tosiaan viettääs iltaa täällä mun luona jengin kans, suurin osa porukast lähti kinoilee sit sillo yöllä. mua oikeesti kyrsii ku en saa laitettua sitä yht himskatin videota tänne, se on varmaa liian pitkä bloggerin omalla videohommalla laitettavaksi ja en halua et jengi voi katella sitä youtubessa - HALUAN SEN VAAN TÄNNE !! :-D yritetty on, mut ei oikee oo onnannu. harmi.... saakeli soikoon. yritin avata sitä WMM:n ja olsin leikannu sen kahteen osaan, mut se paskaohjelma kaatu kokoajan. että en tiiä mitä ihmettä sitä pitäs tehä!
mä postaan tosi harvoin lauantaisin, mut tää oli joku poikkeus ny sitte! ei mulla oikee ny muuta asiaa oo, paitsi että kokis on hyvää. ja oon täynnä.
mut toivotaa et toi videohomma skulais jotenki joskus, tappelen sen kaa huame : D palataa ♥

6 comments:

 1. On kai niitä muitaki ko youtube johon vois upata omia videoita? En tiiä kyllä mittään koska en oo koskaan kokeillu mutta... :D

  ReplyDelete
 2. joo mä oon tehny vimeoon tunnuksetkin, täytyy seuraavalla kerralla tsekata mites se siellä onnais :-) mut tuol ois nyt videopostaus, i made it!

  ReplyDelete
 3. mikä kamera sulla onon ?

  ReplyDelete
 4. sairaan kaunis toi kolmas kuva :--OO

  ReplyDelete
 5. anonyymi: runko on nikonin d40 :-)

  paula: voii kiitos <3

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8