11.2.11

kuten siili sanoisi - perkele!

bloggeri ei suostu ny lataa videoita ja mä en saa mitenkään tänne nyt sit sitä videota, saakeli! youtubessa sen pitäis olla mahdollista niin, ettei sitä videota vois kattella missää muualla ku täällä blogissa. siis ettei sitä esimerkiks youtubessa näkyisi. alhaalla on ohjeet mut mä en kertakaikkiaan onnistu siinä, perkele. AUTTAKAA ?!

Jos haluat esimerkiksi upottaa videon YouTubesta, kopioi ja liitä Embed-kentän koodi julkaisulomakkeeseen Muokkaa HTML tilassa. Koodi löytyy myös About This Video kentästä, kun katsot videota. Embed HTML kenttä on myös Edit Video sivulla, jos kyse on omasta videostasi.
Saat lisätietoja YouTube-videoiden upottamisesta YouTuben ohjesivuston Sharing YouTube Videos sivulta.
Jos haluat käyttää videotiedostoa, joka ei ole tallennettuna YouTubeen, ohjeet ovat edelleen aika pitkälti samanlaiset. Hanki tallennetun tiedoston URL-osoite ja laita se lainausmerkkien sisällä seuraavaan HTML-koodiin:

jaa-a, täs ois parit naamakuvat ainaki :-D


täks päiväks ei oo pahemmi mittää suunnitelmii tullu, mut kyl se täs sit selvii :--) yh olis kiva jos joku ekspertti vois neuvoo ton videohommelin kans ku mä en todellakaan haluu et se on julkinen itse youtubessa. ja lukekaas edelline postausss!

2 comments:

  1. siinä videon latausvaiheessa painat sen piilotettu-moden, eli sitä videoo pystyy katsomaa vaa ne ketkä tietää linkin, eli siis vain kaikki ketkä täällä blogissa siihen eksyy


    ???

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8