1.12.10

notkeita varpaita ja blurrikatseitaViisi omituista juttua minusta

1. Mua ärsyttää joskus ihan kamalasti pienetkin asiat, joita on esimerkiksi: raskas hengitys, hengityksen vinkuminen, suusta kuuluva ääni kun joku syö, kuorsaus saa mut näkemään enemmän kuin punaista ja se jos joku puhuu mulle kun kuuntelen musaa kuulokkeilla. Ja se, että joku ääliö tuijottaa mua mun takaa ollessani koneella :-D Kyllähän noita on!

2. Tykkään pestä suihkussa hampaita. Mut ei siinä oo kyl mitään outoa....

3. Mulla on tosi notkeat varpaat, saan ne ihan haara-asentoon :-D Osaan kävelläkin niin, että ne on ihan erillään toisistaan, hahaha. Muuten en sit erityisen notkea olekkaan.

4. Katson samoja elokuvia aina uudestaan ja uudestaan. Ei se mua haittaa tietenkää ollenkaan, mut esimerkiks äidistä se on tosi höpöö.

5. Saan sellasia outoja "jumitusjuttuja", et tuijotan vaan johonkin ja tuntuu siltä, et kattoisin kieroon vaikka en oikeesti edes katso. Maailma on vaan blurria. :----D Oivoi.

ahahahaha. :--D
● Fotoset täältänäin.

Oon bongannu eräästä blogista juttua ELF-meikkimerkistä (eyes, lips, face), joiden meikit on sit niin edullisia et huh huh! Täytyy kyl tilailla sielt juttuja. Jebou, tää neiti vois painua sängynpohjalle. Moe! :-)

-E

3 comments:

  1. mäkin diggaan pestä aamuisin suihkussa hampaita :--D aiiaiai

    ReplyDelete
  2. nauroin niin pahasti tolle kissakuvalle :--------D ja ihanat noi sun outoudet. mullekin tulee blurri momentteja. ja pesen hampaita suihkussa JOS haluan säästää pari minuuttia kun on karsee kiire :D

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8