30.12.10

COLORFUL YEAR'10


Huhhuh mikä ilta, soittoa toisen perään ja tekis mieli heittää puhelin seinään :-D Ei siitä sen enempää. Tänää on ollu taas himassa haisemista rakkaan kanssa, vaik hän lähtiki himatsussa ynnä muussa käymään mut tulee pian takas tänne minun luo ♥ Tää viikko on ollu tosiaan suuriltaosin himassa mätänemistä, mut huomen pääsee onneks irrottelee ja toivon, että tulis huippu vuodenvaihto. Mua jäi vaivaamaan erään anonyymin yks kommentti tässä postauksessa jossa avauduin kauneusihanteista, median vaikutuksesta lapsiin sekä liiallisesta kuvankäsittelystä. Vaikka olisin itse kuinka laiha tahansa, pysyn sanojeni takana ja toivon, ettette pidä mua tekopyhänä sillä kaikki siinä postauksessa on totta. Äyh, jäi vaivaamaan..
Joo, mut toisiin aiheisiin pupuset, aattelin heitellä tänne jonkinsortin kuvakollaasit tästä vuodesta joka osoittautui sangen rasittavaksi tehtäväksi, sillä noita kuvia on aivan helvetisti. :--D Mut, tässä nyt jotkut.

Kevät'10

Kesä'10


Syksy'10

Talvi'10


Siinäpä ny muutamat:--) Halihali, moimoi!

One thing to be happy about
raketit

6 comments:

 1. piristävä, hymyn huulille tuova postaus :) ♥

  ReplyDelete
 2. Sul on aina niin kivoi postauksia! :---)

  ReplyDelete
 3. voi vitsi mun on pitäny tulla sanoon jo kauan että sun blogi on aivan IHANA ja tykkään sun tyylistä se on semmonen omanlainen :---)

  ReplyDelete
 4. Heeippa, ekaks, sun blogi on mahtava :-)

  ja toiseks, miten http://2.bp.blogspot.com/_cwISVJL10pY/TRYcqWxNkQI/AAAAAAAACn0/vBUE1tZr5Bs/s640/DSC_0320.JPG esim tässä kuvassa oot muokannut noi tommoset ömm pallot ::D tohon, tai siis näyttäis et valo heijastais jostaan mut en sitten kyllä tiiä, niin ois kiva jos antaisit vastauksen!C:

  ReplyDelete
 5. annie - kiitos paljon♥! ihana kuulla :--)

  julia - kiitti kauheasti sinullekin =)

  roosa - uii iha huippuu, kiitoss paljon !! :--)

  anonyymi - thank u paljonpaljon!♥ teen tuollaiset kuvat siten, että liitän kaksi kuvaa yhteen. :-) eli tommonen blurri kuva jostain pinnasta, et tulee noita "palloja" + haluamasi muu kuva ja sitte sitä voi säädellä, et kui paljon ne näkyy jne :-) toivottavasti tajusit!

  ReplyDelete
 6. lisäys vielä anonyymille, et tosiaan muokkaan photoshopilla ja layereiden paikkoja vaihdellen voi päättää mikä sit näyttää parhaimmalta :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8