20.11.10

toucher ♥

Unelmapäiväni kuvina


1. Herään tarpeeksi aikaisin kauniista pylvässängystäni ilman herätyskelloa. On juuri sopivan kirkasta ja ihanan lämmin. (Tosiaan, viekussa tuhiseva koira olisi unelma. ♥ Vielä joskus!)
2. Keitän kahvia ja juon sen jättimäisestä mukista keittiön pöydän äärellä villasukat jalassa kaikessa rauhassa lukiessani samalla lempilehtiäni. Annan samalla kissoille ruokaa.3. Menen tupakalle torkkupeittoon kääriytyneenä kahvimuki seuranani. 4. Mikäs oliskaan ihanampaa kuin aamukylpy kunnon vaahdon keskellä? Kasvokuorinnatkaan eivät olis pahitteeksi!5. Meikkaan kaikessa rauhassa ilman häiriötekijöitä ja syön samalla mandariineja :-)


6. Puen päälleni kivan asukokonaisuuden ja tunnen itseni kauniiksi.


7. Menen kaupunkiin kirpparikierrokselle sekä hyvällä omallatunnolla shoppailemaan!


8. Tovin shoppailtuani soitan kaverille ja me mennään kahville söpöön, tunnelmalliseen kuppilaan.


Rusko


MEITSIN FOTO

MEITSIN FOTO

9. Jutustelun, kuulumisienvaihdon sekä kahvittelun jälkeen hilpaisen kotiin tavaraläjäni kanssa hyvin mielin! Kotona iloitsen bongauksistani ja otan niistä kuvia blogiin. Sitten menen kuvauskeikalle ja pääsen kuvaamaan kunnon mallia. Kuvaamme studiossa sekä merellä.


10. Kuvauspäivä meni loistavasti loistavan mallin kanssa ja molemmat hipsii kotia kohti. Minulla on auto ja heitän mallin Porin keskustaan ja menen itse omaan kotiini täpinöissä kuvista! Porin talvinen yö on kaunis ihanine valoineen.

NIKON!


11. Kuvakäsittelen yli-innoissani aika kauan, kunnes poikaystävä tulee mun luo ja irtaudun koneesta ja loppuillan vietän käpertyneenä kainaloon hyvillä mielin ♥

Tällainen päivä olisi aivan ihana, eikö oliskin?=) Kyllä mun unelmapäivään vielä mahtuisi muutakin, esimerkiksi disneyn klassikoiden kyttääminen♥

- E

No comments:

Post a Comment

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8