22.11.10

höyryävää


Maanantai-aamua immeiset!

Viikonloppu meni kerrassaan rauhallisesti poikaystävän luona, glögiäkin nautiskellen :-) On tosi jees olla joskus "tekemättä mitään". Olin eilen varma, ettei mulla oo Aladdinia, mut kyl se VHS sieltä hyllystä löytyikin ja katottiin se sitten♥ Love it.
Kyttäilin eilen telkkarista Britain's Best Home-pätkää ja rehellisesti sanoen niitä kämppiä kattelee kateudesta vihreänä! Huhhuh.
Sanompahan vaan, et kyllä tää talvikin aika ihana on - lukuunottamatta töihin kävelyä varpaat umpijäässä. Mä todella tykkään lumesta ja rauhallinen lumisade on uskomattoman kaunista katseltavaa. Mulla ei vaan vieläkään oo sitä täydellistä talvitakkia!
Kyl tää aika menee tosi nopeasti, hassua ajatella et mä oon ollu työssäoppimassa jo melkein puol vuotta eli koko TOPpimisajan. Suomeks se tarkottaa sitä, et mulla on kuukausi aikaa hoitaa rästit (eli matikkaa, fykeä, äikän aine ja www-kurssi) ja sitten joululoman alkaessa mun kouluni pitäis olla ohi! Huh huh. Normaalisti työssäoppimista on kaks kuukautta koko opiskeluajalla yhteensä, mut mulla oli ne rästissä ja käyn sitä parhaillaan kokonaan putkeen. Odotan sitä niin, et saan tutkintotodistuksen käteen! Enkä kyl ees tiedä, et koska se tarkalleen ottaen tapahtuu. Sit vois hakea mahdollisimman pian kesätyöpaikan valmiiks ja ruveta ottaa selvää mahdollisista oppisopimuspaikoista, mihin pääsis töihin. Yks unelma ois kans, et saisin valokuviani näyttelyyn joskus! Ei vaan oo tietoakaan, et mitä sellanen maksais....
Eipä täs, meitsin pitää ruveta väsää taas tota fyken esitelmää. Palaillaan♥


Siinä vähän naurettavaa :--D Itse ainakin hajoilin aikas mukavasti.

-E

2 comments:

  1. voiii ihania kuvia :)! voiks opastaa mua oikeen kunnolla et miten saat noi kuvat tollaseen kollaasiin ? ja samalla myös että miten esim h&m vaatteet saa kollaasiin :)? arvostaisin tosi paljon jos kertoisit :--)

    ReplyDelete
  2. voi kiitos ♥ teen noi kuule ihan photarilla! (adobe photoshop). Painat ylhäältä vasemmalta File->New ja teet uuden kuvan vaikka kokoo 1000x1000 ja kopioit siihen päälle haluamiasi kuvia :-) Sitä voi sit suurentaa crop toolilla jos tarvitsee :3
    noi vaatekollaasit teen picasa-ohjelmalla. googleta se ja lataa koneelle ja hihkase sit uudestaa ni kerron miten ne kollaasit tehdään =)!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8