29.11.10

RISPEKTII FOR REALEn tie, tuol on kyl niin kylmä et pistää kyllä vihaks. Jalat ihan jääpuikkoina heti ensiminuutteina, sormista puhumattakaan. Tuol ei kyl pärjää kymmentä minuuttia kauempaa, ellei omista pilkkihaalareita :-D Okei no pärjäishän siellä, mut paljon se vaatii!

Pakko sanoa nyt suoraan, et mua vituttaa! Hiton pakkanen, seki saa vihaseks ku ei tunne perkele omia jalkojaan. Mites ois toi hylkeen rasvakerros?
Taas sama vanha aihe, mikä mua vituttaa useinkin. Nimittäin se, että kun kuvaajaa ei kunnioiteta sitten yhtään. Jos joku ei ota vaik valokuvauksen harrastajaa tosissaan, ni kunnioittaa jumaliste pitäisi! Musta se on niin väärin, et sä esimerkiks meet ja kopioit toisen ottamia kuvia siks koska esiinnyt niissä. Tai pahempaa, muokkaat itse toisen ottamia kuvia. Toisia se ei haittaa, mut mua haittaa ja varsinkin ammattikuvaajia. Se on niin perseestä! Siinä on kunnollinen kunnioittamisen puutteen osoitus. Mulle ainakin tulis omantunnontuskat, kun muokkaisin sellaisen henkilön ottamia kuvia, ketä kuvaa tosissaan.
Ku oon ottanut jonkun kuvan, muokkaan sen tietenkin itse ja se sitten annetaan lopullinen foto ”mallille” eikä tää idiootti sais muokata sitä ite vielä lisää. Paskaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaa. Kunnioittakaa kuvaajaa, for real. Vaik mä en mikään hiton maailman paras olekkaan, mut luovuutta multa löytyy ja ärsyttää ku toiset on tommosii vamoi. Jep.
Voi vittujen vittu mul ois niin paljon asiaa, et voi huhuhh. Kerrotaampa vaik, et mutsi tasotti mun latvat. Jihuu, ennenkuulumatonta! :-Dd Taas vaihteeks tuntuu, et letti olis entistäkin lyhkäsempi. Ja paljon. Hiustenpidennyksiin en sorru, en. Vaik aattelin vähän aikaa sitten semmosia päähäni laittaa, mut en haluu riskeerata et tukka kärsis. Jostain ihmesyystä mun photarissa ei toimi brush tooli niinku pitäs ja en niinku jaksa!!!!!!!!!!!!!! Sen vert vihanen fiilis nyt, et tekis mieli painuu syvälle maanrakoon. Ei nimittäin huvita puhua kenellekään. Sorryyy :-D

Maailmassa on roppakaupalla kysymyksiä joihin ois kiva saada vastaus.

5 comments:

 1. hei kaverrrii, pistä toppahousut niin ei palele! mäki laitoin ja näytän juntilta mut ei perse jäätyny :---D

  hei, paljon sun blogilla son leveyttä ja mitkä asetukset sulla suunnilleen on? ko mietin tota mun sivupalkkia edelleen ja en vaan saa sitä sivuun :--D

  ReplyDelete
 2. hahaa :---) blogin leveys on maksimissaan, malli on "mieletön malli" ja oikea sivupalkki on 230 :-D

  ReplyDelete
 3. hehee okei! helvetti, ei toi oo vieläkään tuolla sivussa :DDD en ala

  ReplyDelete
 4. oi kiitos ihanasta kommentistasi ♥

  ReplyDelete
 5. Iida - voi nyt perse, mikä siinä oikein on? :o

  miau - voi, ole hyvä pinju.♥ joko parempi olo? :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8