23.10.10

If you are bored, it's your own fault.

otsikko pitää niin paikkaansa.
lauantai-iltaa!♥

tultiin poikaystävälle yöks ja en jaksa kytätä telkkaria vaikka sieltä ellen awardsit tuliskin, mut antaa ny olla ku tää yks tykkää mieluummin kattoa esim. kill armania. mieluummin mä skriivailen tänne ja juon ihanaa teetä. :-)

en tiiä, onko joku perus 'syysmasennus' meneillään tällä hetkellä. jäätävä alemmuuskompeksi, laiskotus ja ahdistus. kaikenlisäks oon niin säälittävä, etten jaksa raahautua edes lenkille jotta itsetunto kohenisi.
tiedätte varmaan, kuinka kivalta se tuntuu, kun tuntee itsensä kauniiksi ovesta ulos lähtiessään - sitä fiilistä tännekkin kiitos. meitsin asenne (tai pikemminkin itsetunto) lyllyy jossain pohjamudissa tällä hetkellä. kaikenlisäks rahan puute ei kauheasti auta asiaa, ku haluaisi esimerkiksi hemmotella vähän itseään.


pics we♥it

eipä mitää, toivotaa et tää fiilis tästä kohenis pikkuhiljaa. onhan sitä sitten kaikenmoista muutakin säätöä pääkopassa, mitkä onkin sitten henkilökohtaisia asioita. jaa-a, repikäämme jostain iloisuutta. palaillaa!

PS. en kestä tota banneria, teen uuden heti ku voinjaksaninspiroidun.
-e

4 comments:

 1. mulla sama juttu ton itsetunnon kans täl hetkellä.. :(

  ReplyDelete
 2. voi harmi. :c jos se tosiaan on alhaalla ni se vaikuttaa yleiseen fiilikseen päivästä toiseen. tsemppii sinulle! :-)

  ReplyDelete
 3. Samaistun toden teolla niin otsikkoon kuin itsetunto-ongelmaankin ja sen hengailuun pohjamudissa. Mutta hei - niin hassulta kuin se kuulostaakin, elämä on justiinsa niin ihanaa kuin siitä teet ja sä olet justiinsa niin ihana kuin annat itsesi olla. Eli pieni vinkki jokaiseen päivään (niin hyvään kuin huonoonkin); älä unohda kertoa itsellesi myös niistä hyvistä puolistasi tai hymyillä omalle peilikuvallesi. Tiedän, on tärkeää rakastaa muita, mutta loppujen lopuksi on kaikista tärkeintä, että rakastat itseäsi - juuri sellaisena kuin olet.
  Pärjäilyjä!

  ReplyDelete
 4. piristävä kommentti, tiiu! kiitos sinulle :-)<3

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8