14.10.15

"Urbaania sykettä"


Siinä vähän kuvia viimepäiviltä :-)

Oon muuten mukana sellaisessa kirjoittajaryhmässä ja me kokoonnutaan perjantaisin. Päivä meillä lähtee käyntiin aina "tajunnanvirralla" ja sen lisäks meillä on muutamat erilaiset kirjoitusharjoitukset siinä puolentoista tunnin aikana. Tarkoituksena on siis noiden erilaisten harjotusten kautta saada vaihtoehtonen keino itseilmaisuun. Toi on kyl ihan meikäläisen juttu, oon tykkäilly tosi paljon ja oon huomannu jopa odottavani perjantaita ton takia.
Ryhmässä myös luetaan ja annetaan palautetta, mutta kritiikkivapaasti. On tosi hauskaa nähdä, miten erilaisia kaikkien tekstit joka kerta on vaikka annetaan sama aihe. Otsikkoon tulikin tosta inspis kun sain vastaavanlaisen palautteen eräästä tekstistä :-D

"Kun hallitus avaa silmänsä, prosessit ovat hermosolujen sähköisiä ja kemiallisia toimintoja, mutta ajattelu silkkaa abstrakteilla käsitteillä operoimista. Syysmyrskyn persoonallisuus säilyy eheänä ja hänen todellisuudentajunsa ei häiriinny.
Valitettavasti nykyisellä hallituksellamme on näet vaikutusvaltaa, vaikka monelle pitäisi järjestää potkut. Mutta siitä hallitus ei saanut koskaan tietää, että siellä juoksenteli yhteen aikaan kolme rekisteröimätöntä animaagia. On kummallista, että aina kun perustetaan uusi hallitus, viitataan kuolleisiin herroihin ja unohdetaan huolellisesti se tapa, jolla he itse vielä eläessään ja tavallisesti uransa loppuvaiheessa toistuvasti päätyvät umpikujaan omissa teoretisoinneissaan." - Ote yhdestä hauskasta tehtävästä nimeltä "syysmyrsky ja hallitus", hahaha.

Veljenpoika oli eilen yökylässä ja tuli mentyy semmosil muutaman tunnin yöunilla, nyt on kumminki pakko lähtee ulos ja asioil. 

Ihanaa viikkoo tyypeille. ♡

4 comments:

 1. onneksi kirjoittelet, oi blogisi on kyllä rakkautta kerrassaan !

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana kuulla hei, kiitos ü lepposaa päivää ♡

   Delete
 2. Onpa ihanaa, kun löytää sen "oman juttunsa"... tajunnanvirtaa pitäisi varmaan hieman harjoitella täälläkin. On kuulemma terapeuttista puuhaa... Mä niin tykkään sun kuvista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllähän se voi olla joo. :) juu no, kirjottaminen on aina ollut osa mun elämää 8-) kirjotin jo alle kouluikäsenä pitkiä tarinoita ja oli lapseks aikamoine sanavarasto. onneks mutsi on säilyttänyt ne :-D hauskaa luettavaa. koulussa kans tuli aineista hyvät numerot vaiks muuten olikin välillä sukset ristissä äikän open kanssa, heh.

   iso kiitos <3

   Delete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8