21.9.15

Day of the so called glory

Eilen hengailin meikittömänä kotona verkkareissa ja yhtäkkisen inspiksen tuloksena kiskoin vaan jotkut rennot vaatteet niskaan ja lähin ulos kamera kaulassa. Pari tuntia mä siellä fiilistelin rauhassa luontoa, musiikkia ja aurinkoa. Kotona aloin heti kattelemaan näitä ja mun olikin tarkotus postata jo eilen, mut pidettiinkin extemporeena leffailta. Deliver Us From Evil ja Spring Breakers tuli katottuu, ekassa oli ainakin tosi antikliimaksinen loppu mut jälkimmäiselle annan ysin. Mutta, nyt niitä kuvia ja kylkeen vähän sekalaisia ajatuksia!


Viimeaikoina oon..

Vaihtanut olohuoneen järjestystä. Vihdoinkin! Kaverilta ostamani musta pöytä siirtyi olkkariin tietokonepöydäksi, rupes totaalisesti kyllästyttämään - ja koskemaan - se lattialla dataaminen. Keittiössä se ei ees toimittanut keittiönpöydän virkaa, vaan kasasin siihen aina vaan kaikki meikit ja muut kamat enkä ikinä syö kotona pöydän ääressä muutenkaan. 
Tv-taso aiheuttaa mussa suurta kärsimättömyyttä. Tasona toimii tällä hetkellä senkki, mutta se ei todellakaan oo lopullinen kyseiseen tarkotukseen. Se on niin nätti että ei se ansaitse telkkaria päälleen, vaan kynttilöitä ja vignettejä. Betoninen tv-taso on vähän niinku hakusessa, sellaisen potentiaalinen tekijä ei vastaa enää mun yhteydenottoihin enkä mä jaksa enää odottaa!


Entisöinyt. Armeijanvihreä arkku mustaksi muuttui. Sain keväällä synttärilahjaks lahjakortin maalikauppaan ja sen käytettyäni oonkin maalannut kolme huonekalua mustaksi.


Fiilistellyt Gramatikkia. Tarkemmin sanottuna kuutisen lättyä yhden päivän aikana, taisin vähän tykästyä.


Ihastunut nudekynsiin. Vaikka H&M:n versiota joutuukin muutaman kerroksen laittamaan, diggailen silti. Biotiinin ansiosta mun kynnet on tosi hyvässä kunnossa ja se tietenkin inspaa ylläpitämään.


Syönyt paljon viinirypäleitä. Lähikaupasta näitä saa usein vähän yli eurolla, best.


Tehnyt superhyvää makaronilaatikkoa. Gluteenittomana ja maidottomana tietenkin. Käytin siinä "kanaa kahdella tapaa", mut soijarouheella saa kans hyvää. Tämmönen lohdullinen kotiruoka + syksy = oi kyllä kiitos.


Polttanut kynttilöitä joka ilta. Taivaan pimetessä aina juoksujalkaa tuikkukipalle.


Mööbleerannut. Mun ja mutsin yhteinen harrastus, haha, hänelläkin tulee usein yhtäkkisiä inspisralleja ja laittaa kämpän uuteen uskoon ennätysajassa. Eh, ite oon vähä huono viemään näitä juttuja loppuun - saatan turhautua, inspisflow katkeaa ja homma jää kesken. Äiteen kärsivällisyys voittaa tän erän.


Haaveillut. Uus tietokone ja putki kameraan olis enemmän kuin tervetulleita.. Tää sama läppäri on palvellut mua yli kuus vuotta joten ei mikään ihme. Raukka käy välillä niin kuumana ettei enää jaksa pyörittää montaa juttua samaan aikaan ja sammuu.


Ollut turhautunut. Blogin ulkoasuun, keskeneräisyyteen ja kapeakatseisuuteen.


Juonut litrakaupalla teetä. Tätä harrastan syksyisin paljon. Mustaherukkatee on yks lemppari, hunajalla of course. Hyvänä kakkosena tulee laadukas ruusunmarjatee. 


Inspiroitunut. Vähän kaiken suhteen. Koti, entisöinti, taide, blogi yms yms.


Innostunut syyspukeutumisesta. Kukapa ei.


Rakastanut. Täällä pussaillaan paljon. Ihana mies ja ihanat kissat.


Odottanut. Sense 8 ja Orphan Black, uusia kausia odotellessa. Ihan loistavia sarjoja.


Ihastellut. Kasumin kasvua on niin jännää seurata, nuppu on nyt vähän yli seitsemän kuukautta. Ties miten tuo kasvu tuosta räjähtää kun isikin on niin iso mies.


Kiertänyt kirppiksiä. Kaveri kainaloon, auto alle ja kiertämään. Tykkään käydä samalla useammassa eri paikassa. Eipä silti, yksin kirppistely on kaikista helpointa niin ei tartte stressata toisen kiertelytahdista.. :-D
Se menee vähän tunteisiin kun löytää jotain päheetä, muttei kumminkaan syystä tai toisesta osta sitä ja sitten sitä jää miettimään kotona, ärr. Tän ahdistuksen mulle aiheutti yks takki, minkä hinta oli ihan naurettavan korkea.


Raivosiivonnut. Välillä saa kaikista tehokkainta jälkeä kun alkaa siivoamaan vihaisena. :-D


Voin kertoo et madoilla on hyvä meininki tuolla, toi piha on aika villiintynyt joten ruokaa riittää. Kasvien ulkonäöstäkin voi jo päätellä et on safka maistunu :-D

xx

10 comments:

  1. Superkauniita kuvia <3 Tee postausta uudesta järjestyksestä! ;)

    ReplyDelete
  2. Ootpas ollut ahkerana siellä... ihania kuvia! Luonnosta saa voimaa :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos, ihanainen frida :) niin saa, todellakin.

      Delete
  3. Oi miten hyvä mieli tuli tätä postausta lukiessa c:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja mulle tuli hyvä mieli tästä, kiitos :>

      Delete
  4. love your photos so much i wanna cry

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8