22.9.13

ELBA Cafè & Wine


Mä sain kunnian ottaa Cafè Elban kuvat, tässäpä siis muutama niitä! Kun Elbaan astuu, sinne tekisi mieli jäädä juomaan niitä viinilasillisia (tai mitä tahansa) vähän enemmänkin. Niinkuin eräässä lehtihaastattelussa sanottiin, Elbassa ei maistella viinejä pikkurilli pystyssä, vaan mestan pointtina on rentous - paikkaan voi mennä lounaalle (salaatti on muuten älyttömän hyvää tuolla) vaikka verkkareissa jos siltä tuntuu.


Isot pisteet hyvästä asiakaspalvelusta ja aivan loistavaa, kun kyselin marsalaviiniä käväistyäni tuolla ensimmäisen kerrat, tyypit otti sitä sitten valikoimaansa ja muistuttivat minua vielä siitä mennessäni sinne seuraavan kerran! Siitä huomasi, miten hyvin asiakas huomioidaan.

ELBA Cafè & Wine with / Gallen-Kallelankatu 5 28100 Pori


Ps.  Mulla on aika kutkuttava fiilis nyt mahanpohjassa ja se liittyy asuntojuttuihin, mut pidän suuni toistaiseksi vielä kiinni ja pidän teitä piinassa. :-D Mulla on kyllä tapana innostua vähän liikaa liian aikaisessa vaiheessa, mut katotaa ny.

4 comments:

 1. Näyttää ihan taivaalliselta paikalta! Hienoja kuvia.

  ReplyDelete
 2. voi miksei täällä päin oo noin ihanan kotosan näkösiä kahviloita :( aivan ihana...

  ReplyDelete
 3. Sulla on aina mahtavan omalaatuinen tunnelma kuvissa, senhän sä jo tiedätkin. Kiva nähdä välillä muuallakin otettuja kuvia kuin esim kotona. Hienoja!

  ReplyDelete
 4. Voi toi näyttää ihanalt paikalta! Pakko mennä testaa joku päivä :)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8