25.9.13

BCFT


Kävin tänään hoitamassa iltapäivällä vähän asioita. Kun tulin kotiin, korkkasin batteryn, pistin SATCn pyörimään ja istahdin olohuoneen lattialle tyynykasaan. Tsekkasin siinä sitten facebookinkin ja huomasin, että Tiger on avattu kävelykadulle. Soitinpa huvin vuoks Essille, kyselin hänen olinpaikkaansa ja yhtäkkiä kiskoinkin jo kenkiä jalkaan ja lähin takas keskustaan. Oli pakko mennä katsastaa toi Tiger ja ensivaikutelma on todellakin hyvä! Ekaks kiskasin seinältä nuo viimeiset valkoiset kuulokkeet ja pikkuhiljaa rupesinki lastaamaan tavaraa käsivarsille.


Mukaan lähti siis mustia kynttilöitä ja kaksi A4-kokoista mustaa kehystä.


Vuorokauden tunnit menee niin nopeasti, taas on pimeä. Jos huomenna oikeesti siivois tän kämpän, niin kehtais ottaa jotain kotikuvia tänne ja ihan vaan siks, että sais mielenrauhan. Sekanen kämppä oikeesti vaikuttaa mielialaan.

5 comments:

 1. Tigerin kynttilävalikoima. ♥

  ReplyDelete
 2. Oih, viehättäviä kuvia!

  Tiger on hirvittävän koukuttava paikka, onneksi käyn niin harvoin muutenkin keskustassa. Aina kun olen eksynyt sinne, on mukaan tarttunut kaikenmoista sälää. Random kysymys kynttilöihin liittyen: Oletko jo kerinnyt polttamaan niitä? Ovatko ne sisältäkin mustia vai onko se vaan päällyste?

  Joskus ostin Ikeasta halpoja punaisia kynttilöitä ja ne onkin valkoisia sisältä, jotenkin mälsää :<

  ReplyDelete
 3. Suvi,
  jep<3

  Isa,
  kiitos :'> joo oon mustia kruunukynttilöitä poltellu ja mustia on sisältäkin! : )

  ReplyDelete
 4. Haa jee sitten voiskin marssia Tigeriin vähän kynttiläostoksille :--D Tykkään jos kynttilät on sisältäkin värikkäitä, päällystetyt on ihan huijausta. :c

  ReplyDelete
 5. Isa,
  indeed! :< iiih vitsiku ei viittis yhtää polttaa noita kynttilöitä ku ne o nii hienoi! paitsi et kynttilät on hienoimmillaan just niinku palaneina ja steariinisina :p

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8