21.7.13


Uudet sormukset, jotka ostin Jazzkadulta. Koska olen koruharakka, niin tilasin koruja netistä muutama päivä sitten. Harmi vaan, että toimituskulut oli kolmisenkymppiä (joka on musta ihan sikana), mut tykästyin niihin koruihin sen verran että hetken kelailun jälkeen menin ja ostin ne. Niistä lisää myöhemmin ja itseasiassa oon väsännyt postausta mun tänhetkisistä nettikauppalemppareista. Siinä on vähän hommaa, mut tulossa on eniveis!

Oon nyt sen verran kauan kelaillut ekan tatuoinnin ottamista, että aattelin toteuttaa sen seuraavan palkan tullessa. Haluan siis The Lord of the Rings-sormuksen tekstin ranteeseen. Kelasin myös käsivartta, nilkkaa sekä sormea mut jostain syystä ranne kiehtois nyt eniten :-)


Loma on ohi ja huomenna takas töihin. Mitäköhän tästäki tulee, oon valvonu ja nukkunu ihan miten sattuu:-D Mut hei, oon pitänyt tätä kasvonaamiota pärstässä nyt muutaman tunnin eli jos hilpasis suihkuun, heiheii! ♡ 

Ps. Muistakaa, että blogillani on facebooksivu! Päivittelen sinne kuulumisia, kuvia sekä tietysti linkkejä uusimpiin postauksiin.


4 comments:

 1. Toi tatuointi-idea kuulostaa täydelliseltä! Musta tuntuu, että jos tatuoinnin joskus hankkisin, sen liittyis ehdottomasti tohon samaan aihealueeseen. Toivottavasti saat suunnitelmas toteutettua :>

  ReplyDelete
 2. Eks se teksi o aika pitkä mahtuuks sellane sormee? :D hehe mullaki jäätävä tatska kuume taas ja sormi tatskaa kans vähä kelaillu :)

  ReplyDelete
 3. Tatskaideasi on täydellinen! Näin ärrän myyjällä vähän aikaa sit käsivarressa kans haltiatekstiä, oli ihana. Itse oon myös miettiny lotr-tatuointia, jotain pätkää All that is gold does not glitter -runosta :-)

  ReplyDelete
 4. Noora,
  eiköskeikös :> saan saan, jos ens viikol tepastelis varaa ajan!

  Milla,
  juu no eiköhä se sormeenki menis jotenki jos se sormukseenki mahtuu :p aika hito pienel fontil vaa. mut otan sen ranteeseen :-) joo haluun kans joskus ottaa jonkun sormitatskan!

  katja,
  oi että sounds awesome ♡ joo en malta yhtää odottaa, ens viikol varailee aikaa!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8