27.5.13

ɧ Δ ȵ ɖ ʋ

Well hello there! Harmi, ettei sattunut olemaan tänään kameraa mukana. Mentiin heti mun töiden jälkeen niin ihanaan paikkaan tonne landelle äiteen kaverin työ - siellä on kolme dogo argentinoa, hevonen ja pirusti kissoja ja kissanpentuja (joille hankitaan parhaillaan koteja pikkusiskon kanssa). Mä niin rakastan eläimiä ja niitten kans temmeltämistä, noilla dogoilla meinaa riittää sitä energiaa (ja pusuja).

Parit kuvaukset olis tiedossa lähipäivinä (muunmuassa erään kahvilan promot, jee)! Lisää kelpuutan aina, joten täkäläiset jos kiinnostaa malleilla tjtn, niin ota ihmeessä miuun yhteyttä :>

Perjantaina tapahtuu jänniä, nimittäin kaveri tekee mulle ripsienpidennykset. Hetki sit aattelin, etten varmaan ikinä tuu kokeilemaan, mut jostain syystä se mieli sitte muuttui!  Noh, tää nyt on ihan vaan kokeilu, en mä jaksa tommosia kauaa pitää kun niitä tarvii huoltaakin tasaisin väliajoin. Mun omat ripset on aika mitäänsanomattomat (kiitos vaaleiden päiden) ja toi meikkaus nopeutuu varmasti aika paljon, ku ei tarvi pahemmin huolehtia silmämeikistä kiireisinä aamuina. 

Randomeja juttuja:


Koru oli mieletön secondhandlöytö, vauuu


Oon käyttänyt tuota Lindexin hapsuasiaa lähes kokoajan, love it. Kaikki tommoset letkeet, hapsuiset ponchoasiat on niin mun juttu.


Huppista, tää mun suihkuunmeno vähän venähti. Saanen putsata itseni muutaman koiran kuolasta, heiheii!

10 comments:

  1. wouu kuulostaa ihan mun lapsuudenkodilta missä kävit! Missäpäin se oli? p.s mahtavia kuvia! Tee joskus joku lempipaikat porissa kesällä postaus :>

    ReplyDelete
  2. hei mistä toi sun napakoru on? aivan ihana ;__; ♥

    ReplyDelete
  3. toi hapsujuttu on täydellinen! multa on vissiin menny ohi, millon oot ostanu ton lindexilta ja millä hinnalla? ihania kuvia:-)

    ReplyDelete
  4. oi, mistä noi ihanat paisleybiknit on?

    ReplyDelete
  5. tissi bongattu! :D mutta kivoja kuveja!!

    ReplyDelete
  6. Ah mikä ihana hapsuasia ja muutenki, miten sulla voi olla kamera ja muokkaustaidot noin hyvin hallussa? damn

    ReplyDelete
  7. neljäs kuva on tosi ihanaa<3. muistuttaa vähän filmiks!

    ReplyDelete
  8. Anonyymi - Harjavallassa! Kiitos kovasti :> Joo toi olis kyllä hyvä!

    Salla - :-) Crazy Factorysta!

    Anonyymi - Niin on!! Tekis mieli käyttää sitä kokoajannnn... :-D Ostin sen muutama viikko sitten Lindexiltä ja nelisenkybää kustans. Kiitos<3

    Anonyymi - Lindexiltä ostin vuosi pari sitten :> !

    Anonyymi - Mhee, tullu siihen lopputulokseen et mitä sitte jos tissi joskus näkyy (tai no, nännit saa pysyy piilos) :-D Siinä (tai alastomuudessa ylipäätään) ei tarvii olla mitään seksuaalista!

    Emma - :o Niin hämmennyksissä aina kaikista kehuista, mut hyvällä tavalla! Ei oikee tie mitä pitäis sanoa. Kiitos ihan hilmuisesti!!

    slåinmejifolie - Ooi, kiitos <3 Mäki diggailen siitä kuvasta, hii!

    ReplyDelete
  9. Mistä toi kaulakoru on ja katsonko väärin vai onko se Fatiman käsi? o:

    ReplyDelete
  10. Emma,
    käsikoru on kirpparilta:--) joo onhan se (hasma hand)!

    ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8