11.4.13

Operaatio lavasänky

Prokkiksen alussa totesin vaan, että mitä hittoa teen sille perus vaatevuorelle sängyn päällä... :-D Olin niin kärsimätön., että heitin vaatteet ja sälät nurkkiin ja aloin tekemään sänkyä. Muutama sentti marsalaa kaveriksi, nam! 


Edelliset kuvat otin eilen prokkiksen aikana, nämä seuraavat kuvasin tänään herättyäni. Eilen jossain kohtaa totesin ääneen, et ei tästä mitään tule. Koitin laittaa lavat päällekkäin ja kaikkiin mahdollisiin eri suuntiin, mut aina joku tökki. Nyt toi näyttää musta aika hyvältä, mut saatan vielä siirrellä patjaa ja tehdä muuta semmosta hienosäätöä.


Nurkkaan laitoin matkalaukun ikäänkuin yöpöydäksi : )


Rungot nojailee edelleen seiniin, koska en saa niitä yksin raahattua tonne vinttiin :-D Parempia kuvia sitten kun kokonaisuus on vähän siistimpi ja noi rungot on heivattu hittoon tuolta.

Nyt vois suoristaa kuontalon pitkästä aikaa, sitten lähden treffaamaan mummia lounaan merkeissä ja myöhemmin ehkä jotain kuvaustouhua. Tänään mulla on tosiaan vapaapäivä : )  Palaillaan!

6 comments:

 1. Mahtava :---D itellä olis tarkotus tehdä parvekkeelle tuommonen varavuode kesäksi. Mistä hankit lavat? Oliko niiden saaminen hankalaa?

  ReplyDelete
 2. Ihana sängynrunko (jos ton asian voi tällä sanalla esineellistää haha)!

  Mulla hulluna himottas tehä puulavoista sängynpääty tai sit ripustaa keittiön seinälle ja laittaa siihen roikkuu koukuist kattiloit tai jotain mutku mun muuhun sisustuksee ei sovi ja oon niin katkera D:

  ReplyDelete
 3. Noissa lavoissa on ihan hirveä määrä kaikkea myrkkyä, joka saattaa haihtua ilmaankin.

  ReplyDelete
 4. Anonyymi - Tänks : ) Sain kaverilta lavat, mut noita on kyl joka paikassa. Hylätyillä paikoilla ja roskiksissa. Kantsii kysellä joltain firmalta tjtn : )

  Ida-Jessica - Kiitti :) Kesken kyllä vielä! No pöh, siitä vaan tekemään :-D

  Anonyymi - Hmm hmm, en löytänyt netistä yhtäkään artikkelia asiaan liittyen ja mulla on ollut ikuisuuden puulavoja kämpässä enkä oo saanut kyllä mitään oireita :-D

  ReplyDelete
 5. saanko udella, että millaisessa talossa asut? :) jotenkin tuo kämppä ei vaikuta yhtään miltään pikkuruiselta kerrostaloasunnolta, vaan jotenkin aika isolta, ihan kuin omakotitalolta!

  ReplyDelete
 6. Anonyymi - Tietysti, hömppä! Asun puutalossa kaksiossa :> Puutalo-osuudessa siis.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8