30.3.13

Pierced

Käväisin muutama päivä sitten spontaanisti ottamassa bridgen takaisin pärstään! Olin kelaillut sitä jo niin pitkään, että vihdoinkin sain aikaiseksi. Viimepäivät ei oo todellakaan ollut hyviä naamapäiviä ja oon vältellyt itteni kuvaamista, mut näissä ainaki lävistys näkyy. Seuraava läväri tulee olemaan niin pähee!!


Torstaina istuttiin iltaa Villen luona, myöhemmin tie vei yökerhoileen. Olinkin sitten tappiin asti tanssilattialla, oli älyttömän hauskaa!

 Arvaa kuka ! ! Iha huippu, oltiin molemmat unohdettu koko pelin olemassaolo.

Uutukaisuuksii
Oon sit pikkasen hullantunu suklaapoppareihin... Suosittelen!

Nyte ei läppä lennä tän enempää, en pysty yhtään keskittymään omiin juttuihini jos joku hengaa vieressä... Äh. Jos korkkais Somersbyn (uusi lempisidukka) ja pussais tota poikaystävää. Moikka!

12 comments:

 1. oioioioi oon mielettöman kateellinen tosta bridgestä! sopii sulle kuin nenä päähän, oi♥

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi, Arvaa kuka! Ihan ykköspeli, pitääki ottaa selvää jos jonkun kaverin kaapista se löytyis, että pääsis iteki pelailee. :D

  ReplyDelete
 3. Huui creepyjä kuvia, mutta hienoja :-) Makee toi kuvio tossa tapetissa!

  ReplyDelete
 4. Sun blogi on mun yks ehdottomista suosikesita, kuvat ja tapasi kirjoittaa on vaan... en tiedä, samastuttavaa ja inspiroivaa? (: Nojoo tää oli tällanen hassu kommentti, mut jatka samaan tahtiin!

  ReplyDelete
 5. Ihana läväri! Waaaau waau waau ja ai että tuo tapetti tuossa yhdessä kuvassa tuossa tuo tuommoinen sinertävä tapetti ai että ja se karvainen tyynykin tuo tuommoinen ihan pistää kadehdittamaan aiai
  -martta

  ReplyDelete
 6. Veera - :-) Sen ottaminen ei satu muuten tippaakaan!

  Suvi - Jep! Huippu:-D

  Anonyymi - Kiitos :> Niin on!

  Anonyymi - Voi kiitos !! <3 Joo mä diggaan pitää tätä hommaa rennolla otteella :)

  Young Blood - Niin on ;> Joo toi seinä on upee!

  ReplyDelete
 7. seuraava lävistys? tuli heti mieleen, että voisit ottaa jonku sellasen microdermalin otsaan tms. osuinko ees lähelle?

  ReplyDelete
 8. Oih rakastin noita reality kotikuvia viime postauksia! Olen etsinyt kauan tuollaista sohvapöytää tai isoa puulaatikkoa. Mistä olet itse tuon löytänyt, joka sinulla näkyy noissa kuvissa, tuo jossa on noita numeroita? Se on aivan ihana ja olen kolunnut Helsingin sisustuskauppoja jo vuosien ajan läpi tuloksetta.

  Kiitos etukäteen vastauksestasi!

  ReplyDelete
 9. Anonyymi - Hehhee, itseasias otan surfacen tohon rinnan kohalle ;--) Oon halunnut semmosen niin pitkään!

  Anonyymi - Voiku kiva kuulla, jee :> Joo mä tykkään kans tommosista puulaatikoista ihan älyttömästi ja noi onkin mulle yksiä rakkaimpia tavaroita. Mä oon saanut ne kaikki äidiltä/sukulaisilta, mut kannattaa pitää silmät auki kirppareilla/kierrätystavarataloissa/hylätyillä rakennuksilla. Usein ne mageimmat jutut löytää ihan vahingossa.

  Onnea etsintään! :>

  ReplyDelete
 10. Kannattaa muuten poiketa Sinooperissa, oon siellä joskus nähnyt jotain kivoja puubokseja! :--)

  ReplyDelete
 11. tuleeks bridge näköpiiriin mustinapalloina ns. silmien eteen??

  ReplyDelete
 12. Anonyymi - Sivuille katsomalla on huomattavissa semmoset blurrit pallukat, mut niihin tottuu samantien. Ei siis häiritse näkökenttää millään tavalla :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8