17.3.13

FLORALFLOW

Innostuin vähän askartelemaan! Mulla on tuossa yhdessä puulaatikossa kaikenmoisia isomummin vanhoja tavaroita, ja sieltä seasta otin joskus talteen ton kuumaliimapyssyn. Nyt se pääsi ekaa kertaa hyötykäyttöön :> Aloin siis väkertelemään kukkapantaa.

Tämmösiä siihen tarviit:

Tää ei oo ainoa oikea tekotapa, monet tekee ihan rautalangalla ja kiepauttelee siihen sitten kukkia. Tää on vähän nopeempi tapa vaan eikä rupee sormet sattumaan!
Tekovaiheesta en kuvia ottanut, mut eipä tässä kummempia sepustuksia ookkaan annettavana, muutakuin että liimaile kukkia tarpeeks lähelle toisiaan, ettei panta vilku kauheesti sieltä alta. Iteltä loppu vähän kyl kukat kesken, et niitä ois pitäny olla enemmän. Mut tohon voi liimailla lisää vielä kaikkea kivaa, vaikka oksia!

8 comments:

 1. cute! noi kukkahärpäkkeet on aina niin söpöjä mut ite oon niin rajottunut etten tollasta osais enkä uskaltais käyttää:D

  ReplyDelete
 2. Noora - Mä haluisin duunata tommosen pienemmillä kukkasilla! Teeppä/hankippa semmonen, se ei oo niin "brutaali" :-D Juu mä käytän tota varmaan enemmän kuvausjutuissa, mut eiköhän toi muulloinkin eksy päähän!

  Mut ois kiva tehä vielä rajumpia, vaik viininpunaisilla ruusuilla!

  ReplyDelete
 3. Hullun hyvä idea! Hehee ihan varmasti teen kesäksi tuollaisen kiitos ideasta ::)

  ReplyDelete
 4. Milla - :-)

  Mi Mi Mendine - Oleppas hyvä :> !

  ReplyDelete
 5. Ihana blogi!!! :)


  Follow4Follow?
  http://marttuchu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Essi - <3

  MarttuChu - Hups oon unohtanu vastata !! Kiitos hirmusti, I appreciate that :>

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8