12.3.13

Δ ☽ ☼

Aina nyt ei jaksa pähkäillä otsikkoja, antaa kuvien puhua puolestaan. On kiva vaihtelua pudotella näitä kuvia pikkuhiljaa, ettei iske aina kaikkia samaan postaukseen. :-) Eiköskeikös?


 Jotain kuvia mitä aamulla napsaisin:

Mattahuulipuna ja "hämähäkkiripset" (joko mulla on aivan paska taivutin tai sitten ripset ei riitä): vähän freesimpää lookkia verrattuna siihen savuiseen silmämeikkiin, mimmonen mulla yleensä on pärstässä. :-)

Vaikka töissä tulee välillä kahviteltua aika paljonkin, silti kotiutuessa on ihanaa juoda koneen äärellä kuppi pari kahvia. Se on sitä arjen luksusta. Ja turkkilainen jugu myslillä on edelleen niin jees (ois tietty voinu kuvauttaa sen itse annoksen, mut noh, meni jo).

Ps. Se tunne kun saat kelalta superahdistavan kirjeen ja vasta päivää myöhemmin huomaat kuoressa naapurin nimen :-D Eipä ollutkaan mulle osoitettu. Postipojat tykkää aika useinkin laittaa mun postilaatikkoon muiden kirjeitä, jos oppis kattomaan ajoissa nää jutut.


4 comments:

 1. UPEITA KUVIA!! oot niin taitava kuvaamaan (:

  ReplyDelete
 2. Ensimmäiset kuvat on tosi sielukkaita!

  ReplyDelete
 3. aina kun bloggerin dashboardille pärähtää sulta tullut uus päivitys meen jo ihan sekasin siitä vieressä näkyvästä pikkukuvasta - enkä kyllä kertaakaan turhaan! oot niin helkkarin taitava valokuvaaja ja kuvien jälkikäsittelijä, ettei voi kuin ihailla. plus ah toi sun uus tukkas on vaan niin makee!

  ReplyDelete
 4. roosa - Kiitos paljon ! !

  mira - Kiitoksii :'--)

  Paula - Oot niin mieletön, kiitti upeasta palautteesta <3

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8