3.1.13

Satasen köyhempi

Täällä sitä valmistaudutaan siihen kurssijuhlaan, mihin meikä lähtee huomenna yöllä. Kävin eilen ja tänään metsästämässä kenkiä kyseiseen tapahtumaan. Aluks ei oikeen onnistanut, kun mä en yksinkertasesti oo perusavokkaiden ystävä. Varsinkaan jos niissä ei oo nilkkaremmiä (ei varmana pysy jaloissa..) tai jotain muuta mielenkiintosta yksityiskohtaa. Vähän erikoisemmat yksilöt tarttee muutenkin tilata kyllä netistä.
Halusin ostaa kengät, joita käyttäisin tulevaisuudessa varmasti, niin ostin sitte tutut ja turvalliset Vagabondit. Saa luvan kelvata, ei ne edes pahemmin näy, koska mekkohan on pitkä joten what evör. Vaikka ois kuinka hiton arvokas juhla, niin en silti halua näyttää suoraan kuvastosta repäistyltä.

Eniveis, pari kuvaa vuodenvaihdosta ja tänpäiväsiä shoppailuja!


Vietettiin uuttavuotta ystävän kans ekaks mun luona, sitten lähettiin annikselle (ylhäällä) josta lähettiin rantaan tsekkaamaan raketit. Siitä baariin ja neljältä aamuyöstä kotio! Alkoholin käyttö on viime kuukausina ollu niin paljon vähäisempää kuin ennen, et jotenki keho kieltäytyy nykyään humaloitumasta kunnolla. :-D Eikai siinä sitten mitään.

Satasen köyhempi, mut Vagabondit on todellaki sen arvoiset! Mikä siinä oikeen on, että mun kengänkoko on pienentynyt kaks numeroa viime vuosina? :-D Käytin ennen kolmeysiä, sitten se tipahti kolmekasiin ja tänään ostin kolmeseiskat. Hassua.


Ja pari randomiräpsäisyä. Otan tietty kameran mukaan sinne Haminaan ja pakotan jonkun ottamaan musta ja poikaystävästä kuvia :> Nyt masiinat kiinni ja sohvanpohjalle mutustaa jotakin sekä O.C pyörimään. Nighty night

8 comments:

 1. Uu outoa tosiaan jos sun kengännro on tippunut, mut ois aika jees jos omakin koko pienenis joskus ku se on nyt 39-40, vähän turhan iso../:

  ReplyDelete
 2. toi kengän koon pienentyminen johtuu ku sun jalan holvi nousee kasvun loppumisen jälkeen ja se johtaa sit et hetken päästä se rupee nousemaan :)

  ReplyDelete
 3. heinot kengät ostit ja kaikki kuvas on aina niiin hemskutin hienoja !:)

  ReplyDelete
 4. Ihanat noi farkut kukkakuosiyksityiskohdalla! Ootko ite tuunannu? :)

  ReplyDelete
 5. äääw ihana postaus ja oot hitsi vie niin kaunis :)

  ReplyDelete
 6. ancyy - Eiköhän se pienene sit sullakin :>

  Rosie - Aijaa! Kiitos tästä :>

  Noora - Eks ostinki :--P Äyy voi kiitos!

  Anonyymi - Eiku ostin tommosenaan, tuunaan niistä shortsit ku muute o liia isot :>

  ansku - No voi että, kiitokset :>

  ReplyDelete
 7. I think you're crazy, but I like you a lot ;)

  ReplyDelete
 8. freivonwelt - Could you be more specific :-D Well, I am!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8