9.12.12

Few birds with one stone

 lempikorut
tietokone
 meikit

Siinä vähän unholaan jääneitä juttuja :-) Vaikka täälläpäin onkin nyt jokseenkin hiljaista, oon kyllä silti kuvannut itseasiassa paljonkin. Työjuttuja tosin, enkä oo varma vielä saanko julkaista niitä täällä. Toisaalta, mitä ongelmia siinä muka on jos en iske tänne mitään kuvia tyyliin työkavereista. Katsellaan, katsellaan!

Näyttääkös kuvat paremmilta vähän isompina? :> Nyt tarttis vaan saada tekstikin menemään samalle leveydelle, hiton html...

4 comments:

 1. Tykkään enemmän isommista kuvista ;) Laatu ja yksintyiskohdat näkyy paremmin. Ne joilla on pienet näytöt (muunmuassa mulla) ja kuvat näyttää ikäänkuin liian isoilta niin saavat luvan ymmärtää sen, että kuvat vaan näyttää paremmilta isoina! :)

  Oon itekki aattellu isontaa kuvia 700 leveyteen tai ehkä jopa 750. Mutta en tiiän häiritseeköhän toi 750 pystykuvien koko sitten liikaa esim asukuvissa yms :/

  ReplyDelete
 2. Jasmin - Totta turiset, toveri! Suurenna vaikka kans 700 asti, ni sitten pystykuvat ei ainakaa mun mielestä oo "liian suuria" :> Ja joskus voi pistää pari pystykuvaa vierekkäin vaihtelun vuoks!

  ReplyDelete
 3. Missä oot töissä? :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi - Oon kuule eräässä kierrätystavaratalossa! :-)

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8