8.10.12

Himatsu esittelyssä pt.1 / Makkari

Meikäpä aatteli toteuttaa tämmösen! Loput kämpästä tulloo myöhemmin erillisinä postauksina :> Vaihdoin makkarin järjestystä just tossa pari päivää sitten ja mä vaihtelen muutenkin usein tavaroiden paikkaa sormi suussa hymähdellen. Ainakin yks häiritsevä nurkkaus tuolla makkarissa on, mikä on nyt aika tyhjillään kun vein siitä semmosen telinehöskän olohuoneeseen. Joku jättimäinen kasvi siihen kiiTOS. Tarttis uudet verhotkin saa'a ja blabla kiinnosti.


Temmottii, hope u liked it. Vvvoi jumpe siellä paistaa aurinko!!! Viimepäivät on ollu ihan kauheen harmaita. Kamut missä olette kaikki, mennään ulos.

One thing to be happy about
Juno-soundtrack

Edit / Ps. Sitä piti viel sanoo, et mä oon pahoillani siitä, et sen hiton videon postaamisessa vähän kestää... En voi oikeesti mitään sille, et en vaan suostu julkasemaan sitä mikä me ensiks kuvattiin, koska oon niin totaalisen ääliö siinä et voi moro. Oon vaan aikas itsekriittinen VARSINKIN videoita aatellen.

4 comments:

 1. kivan näkönen kämppä! :-)

  ReplyDelete
 2. uaaah ihanan näkönen huone ja kaikkea ihanaa pikkusälää! tahdon itekki kaikkea tuollasta, tai jotenki sulla on just sellane ihanne-kämppä/huone mistä itekki tykkäisin :D varsinki puulattia ja valkoset seinät hmm <33

  ReplyDelete
 3. Saana - Hihi :-)

  pipo - :-D Minäkin, ainakin sillontällön ha!

  peltopontus - <3 Kiiiiiitos!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8