5.10.12

Hassu fiilis

No likey
Tupakit ja maito finaalissa sekä sellaiset liian harmaat aamut jolloin on vaikea nousta sängystä.

Likey
Tummat kulmakarvat (värjäsin samana päivänä kun tää kuontalo laitettiin). Tykkään luonnollisista, tuuheista ja tummista kulmista ja nypinkin yleensä vaan keskeltä.
Tukka joka on nyt hopeashampoilun jälkeen ihanan harmahtava.
Vesku Loiri - Naurava kulkuri
Makkari, jonka laitoin eilen uuteen uskoon ja siivosin vaatekaapit!! En käsitä, mulla on oikeesti varmaan 40 neuletta. Jätesäkillinen kamaa tossa odottelis kirppikselle viemistä (puhumattakaan niistä jotka odottaa samaa vintillä).


Ihanaista perjantaita jengi

11 comments:

 1. tiiän että tää on tosi arkaluontoinenasia, mutta sairastatko anorexiaa ? oot tosi laiha noiden kuvien perusteella. mutta kaunis olet :)

  ReplyDelete
 2. kasvaisit jo aikuiseksi, kun tota ikääkin on sen verran.

  ReplyDelete
 3. Anonyymi - Mitä ihmettä toi meinas..? Minkä takii mun täytyis olla jotenkin korrekti ja neutraali vaikka "ikää onkin jo tämän verran"? Ei jeesus. Meikä aatteli pysyä nuorena niin kauan kuin vaan pystyn.

  ReplyDelete
 4. Ei kannata välittää tuollaisista kommenteista! Noita kateellisia ja ääliöitä ikävä kyllä löytyy! Tää blogi on ihana ja tätä on niin kiva lukea! <3 hihii. T: Emmi :)

  ReplyDelete
 5. oot upee! ja oli kyllä pakko vääntää räkänaurut tolle toiselle anonyymille,c'mon ihmiset, ette te voi olla tosissanne? nainen on 21...sillä 30 paremmalla (tai pahemmalla, miten vaan)puolella voi harkita "aikuistumista" mitä se sitten ikinä kullekkin tarkoittaakaan. välillä kiehuttaa jatkuva ihmisten elämiin puuttuminen.

  ReplyDelete
 6. Anonyymi - Syömisjutut vähän vaikeita joo, mut eipä siitä nyt sen enempää :-) Oi, kiitos..

  Emmi - <3 Hii, ihana kuulla! Joo tommonen perusteeton paskanjauhaminen on aina yleinen ongelma blogimaailmassa... Valitettavasti kaikki ei tiedosta sitä, et vois kaks kertaa miettiä mitä kommentoi. Fiksusti ilmaistu kritiikki on eri asia tietysti!

  Anonyymi - Kiitos :'> No joo-o älä muuta sano.

  ReplyDelete
 7. Mulla on neuleita tasan YKSI! Tai ehkä jopa kaks. Joten tänne vaan puolet, ei haittais!:)

  ReplyDelete
 8. Rosetta - Heee oivoi! :-D Siis noita on ihan kauheesti.. Kun siivosin noi kaapit ja kaikki muut paitsi neuleet oli siististi paikallaan, lattialla oli yhtä kauhee kasa kuin aloittaessa. Ja ne kaikki oli vaan neuleita :-D Oh my.

  Heitin menemään jotkut kutittelevat ja nukkaantuneet hönöyksilöt.

  ReplyDelete
 9. Mä luulin ettei mulla oo YHTÄÄN neuletta tai EHKÄ yks, kunnes siivosin vaatekaapin ja niitä oli toistakymmentä.. Hups :P

  ReplyDelete
 10. toka kuva tekee pahaa :( en taida sanoa enempää...

  ReplyDelete
 11. Rosa - Huuups :-P

  Anonyymi - :-( Kylkiluut ne vaan on!

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8