9.9.12

Kollaasiläjä

Turhautumis maksimus, koska en saa millään youtubepalkkia valkoiseksi vaikka oon tehnyt sen täysin ohjeiden mukaan. Missä vika hä hä hä?

Enivei, alhaalla jotain napsimisia viikonlopulta. Ryven loputtomassa inspissuossa ja mä tarviin malleja taivaalta putoillen. Sitku oon aikalail "kaikki tapahtukoon hetken mielijohteesta"-tyyppi ni haluaisin kuvattavan tyypin paikalle tyyliin sormia napsauttamalla. Haa. Samulia kuvaan tosin tän kuun lopussa ja hälle tarvis koota mallikansiokin.

Viikonloppu oli täällä suunnassa aikas ihana, perjantaina oltiin kaljameiningeissä täällä mun luona. Tunnelma oli huippu, sillä laitoin kynttilöitä ympäri kämppää ja kaveri toi mun pyynnöstä koiransa tänne temmeltämään, voi jumpe mikä energiapakkaus. Tein kyllä virheen, kun lähdin yökerhoon tuhlaamaan viimeiset pennoset ja siellä soi kaikenlisäks ihan kuraa musaa. Tehty mikä tehty! Tänään oltiin kakkukahveilla poikaystävän luona ja sain vähän herkkuja mukaani, hihih. Ompahan edes kakkua nautittavaksi ton gourmet-ruoan (makaroni) jälkeen.

One thing to be happy about
grunge fashion

6 comments:

 1. toi ohje ei toimi enää koska youtube on estänyt noiden koodien käytön! sehän käytännössä piilottaa musan tulevan niiden kautta niin ihan looginen temppu

  ReplyDelete
 2. Anonyymi - Jep, aikas loogista kyllä. Kiitos tiadosta!

  ReplyDelete
 3. hooo kiva postaus! :)

  ReplyDelete
 4. malli ilmottautuisi, mut en tiä kui nopeesti olisin aina paikanpäällä...

  ReplyDelete
 5. hmm outoo, mulla kyllä toimii toi youtube-palkkijuttu :O

  ReplyDelete
 6. Anonyymi - Hoo love to hear that, mate c:

  Kaisa - Ooi nice!! Noo, ei tota "ilmesty paikalle sormia napsauttamalla"-juttua tarvi nii tosissaa ottaa :-D

  Saana - No hemmetti, mitä mä oikee teen väärin :C

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8