28.9.12

2NDHANDFRIDAY

Menin nakkilaan kahdentoista bussilla ja paikan päällä käytiin Villejen kanssa kierrätyskeskuksessa ja kirpparilla. Kyl pienempien mestojen kirpparit kolahtaa lujaa, sieltä löytää aarteita paljon enemmän ja halvemmalla! Nimimerkillä neule, pipo ja takki yhteensä neljä euroo. Poriin saavuttuamme syötiin Villen kanssa Solossa ja sitte mää kotiuduinkin. Mä hajoan tähän mun tavaran määrään, ihan kauhee kaaos ja jostain tarttis repii motivaatio siivoamiseen.

Saldo: Kaks tummaa villakangastakkia ja yks vihreä ohuempi yksilö, levikset, farkkutakki, kolme pipoa, kukkaruukut ja musta perusneule. :>

Fleda menee aina ihanasti ton pipon kanssa...

Tänään ois vissiin jotain tyttöjeniltaa ja Taavin tulet-tapahtuma tossa rannassa, johon ois vissiin kans tarkotus mennä. Yhdet synttärit taitaa jäädä tällä kertaa väliin. Mää keitän nyt kaffeet ja alotan jostain siivoamisen. Moi.

 Ihanaiset vkloput!

4 comments:

 1. olet suloinenn ! niinku aina.

  ReplyDelete
 2. toimiiko sulla salama ton fisun kanssa ? toimiiko kameran sisänen salama vai sitte toi sun lisäsalama ? ja toimiiko fisu sulla muutaku M asetuksilla :D ?

  mulla nimittäi fisu toimii vaa M asetuksilla ja salaman kanssa ei, mulla ei tosin vielä oo tota ulkosta salamaa.

  Kiitos jo etukäteen !

  ReplyDelete
 3. Kitte - Voihan ny, kiitos :-)

  Надія Капітула - <3 Wowww thanks.

  Anonyymi - Juu fisu vörkkii molemmilla salamoilla. Mullaki toimii vaan manuaalilla, mut ei se mua kyllä haittaa! Outoa, ettei sulla toimi salaman kanssa :o Koitas kikkailla vielä.

  ReplyDelete

ENYA / 24 / PORI, FINLAND

• Adobe Photoshop CS5
• Nikon D7000
• Sigma 18-200mm / f.3.5-6.3 DC OS HSM
• Samyang Fisheye 8mm
• Nikkor 50mm / f.1.8